Dos lectors juvenils de Palamós premiats en el concurs Llegir Té Premi organitzat pel Servei de Biblioteques de Catalunya

La Biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós ha fet entrega dels premis als lectors juvenils participants al concurs Llegir Té Premi, organitzat des del Servei de Biblioteques de Catalunya en el que enguany hi han participat 700 usuaris de 168 biblioteques.

De la biblioteca de Palamós hi han participat 12 usuaris, dos dels quals han aconseguit el segon i tercer premi en la categoria de 13 a 16 anys. Els premiats han estat Josep Saurina del Hoyo, en segona posició, i Núria García Anglada, en tercera, que han aconseguit un rellotge intel•ligent (smartwatch) de part del Servei de Biblioteques de Catalunya.

La Biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós ha volgut reconèixer l’esforç i constància dels seus lectors participants al concurs i ha premiat amb un llibre a Jordi Aguilera, en la categoria de 10 a 12 anys, i a Josep Saurina i Núria García, en la categoria de 13 a 16 anys. La resta de participants palamosins han rebut un diploma.

Concurs a nivell català
El concurs Llegir Té Premi es va celebrar del 18 de juny al 9 de setembre amb l’objectiu de fomentar la lectura entre els usuaris de les biblioteques públiques de Catalunya d’entre 10 i 16 anys, aprofitant la finalització del curs escolar i l’inici de les vacances d’estiu.

Enguany hi han participat 700 joves usuaris de 168 biblioteques públiques que, organitzats en dues categories, de 10 a 12 anys i de 13 a 16 anys han pogut seleccionar lectures entre més de 250 títols en català, castellà i anglès. Una vegada registrats al concurs i havent llegit l’obra seleccionada, per potenciar la comprensió lectora els participants han hagut de respondre una sèrie de preguntes sobre el títol escollit i anar sumant punts amb cada resposta correcta. Com més títols llegits i respostes encertades, més punts hauran acumulat.

Tots els títols seleccionats pel concurs es troben disponibles en suport paper en alguna de les més de 400 biblioteques públiques de Catalunya i, alguns d’ells, a la biblioteca digital eBiblioCat per a qui prefereixi llegir des de l’ordinador o dispositiu mòbil.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat