Durant aquest estiu la platja Gran de Palamós es converteix en sala de cinema a l’aire lliure

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós torna a apostar un estiu més pel cinema i se suma al cicle Cinema Lliure a la Platja, que durant l’època estival organitza la projecció de pel•lícules a les platges de quatre municipis litorals catalans.

D’aquesta manera la platja Gran de Palamós es convertirà en una gran sala de cinema a l’aire lliure, que els diumenges 4 i 18 de juliol, i l’1 d’agost, acollirà les tres sessions que enguany tindrà aquest cicle, amb accés totalment gratuït. Els tres films programats es projectaran sempre a la zona de l’espigó de la platja Gran, a partir de les 21:30 h (coincidint amb la posta de sol).

“Corpus Christi”
La pel•lícula que encetarà diumenge vinent aquesta proposta serà “Corpus Christi”, premiada amb l’Europa Cinemas Label Award del Festival de Venècia i que va ser nominada als premis Oscar al millor film internacional.

Aquest és un llargmetratge polonès, bast en fets reals, que explica la transformació espiritual del seu protagonista mentre aquest viu en un Centre de Detenció Juvenil, amb l’afany de poder ser sacerdot, tot i que això és impossible a causa dels seus antecedents penals.

Quan el protagonista de la pel•lícula és enviat a treballar a un taller de fusteria en una petita localitat, es fa passar per sacerdot i es fa càrrec accidentalment de la parròquia local. L’arribada d’aquest jove i carismàtic predicador, és una oportunitat perquè la comunitat local comenci el procés de sanació després d’una tragèdia ocorreguda en aquesta petita població.

Després d’aquesta primera projecció, les sessions del cicle Cinema Lliure a la platja de Palamós seguiran el diumenge dia 18 de juliol, que es projectarà el llargmetratge danès “Mina y el mundo de los sueños”; i el dia 1 d’agost es tancarà el cicle amb la pel•lícula “Ema”, de producció xilena.

Abans de la projecció de cadascuna d’aquestes pel•lícules es passarà un dels curtmetratges participants en la darrera edició del festival Filmets.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

20/02/2024

Relacionades per entitat