Durant aquest mes d’agost la platja Gran de Palamós es converteix en sala de cinema a l’aire lliure

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós torna a apostar un estiu més pel cinema i se suma al cicle Cinema Lliure a la Platja, que durant l’època estival organitza la projecció de pel•lícules a les platges de sis municipis litorals catalans.

D’aquesta manera la platja Gran de Palamós es convertirà en una gran sala de cinema a l’aire lliure, que els diumenges 9, 16 i 23 d’agost, acollirà les tres sessions que tindrà aquest cicle, amb accés totalment gratuït.

La pel•lícula que encetarà diumenge vinent aquesta proposta serà la multipremiada i candidat als Oscars 2020, “Solo nos queda bailar”, que com la resta de les sessions programades es projectarà a la zona de l’espigó de la platja Gran, a partir de les 21:30 h.

Després d’aquesta primera projecció, les sessions del cicle Cinema Lliure a la Platja seguiran el diumenge dia 16, amb la projecció del llargmetratge llatinoamericà “El despertar de las hormigas”; i el dia 23 d’agost es tancarà aquest cicle amb la pel•lícula d’animació “La famosa invasión de los osos en Sicilia”.

Mesures Covid-19
L’accés a la projecció és lliure i gratuït, però caldrà que el públic assistent segueixi el protocol sanitari i les mesures establertes en relació a la prevenció de contagis de la Covid-19, amb l’obligació de portar mascareta i guardar la distància interpersonal.

Aquestes mesures es recordaran abans de cada projecció amb un missatge sonor enregistrat en tres idiomes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat