Durant aquesta setmana Palamós és present a la fira Alimentaria-2014

La Comissió Reguladora de la marca Gamba de Palamós, formada per l’Ajuntament de Palamós i la Confraria de Pescadors del municipi, participa un any més a la prestigiosa Fira Alimentaria de Barcelona, per promocionar aquest reconegut producte palamosí, la Gamba de Palamós.

Durant tota aquesta setmana (del 31 de març al 3 d’abril) la Gamba de Palamós es mostra al públic internacional de la fira compartint protagonisme amb els principals productes alimentaris catalans. Per això la Comissió Reguladora disposa d’un espai de 12 m2 dins l’estand institucional de Catalunya (PRODECA), situat al Pavelló nº2 del recinte firal Gran Via.

L’estand palamosí donarà a conèixer també les empreses locals que ja estan certificades amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós, entre les quals es compta amb elaboradors (conserves), distribuïdors i restauradors.

La Gamba de Palamós també participa en les presentacions de productes (show cooking) i, demà al matí és prevista la degustació de tapes i pinxos elaborats amb gamba de Palamós que presentarà l’Associació de Tavernes del Barri Vell de Palamós.

L’endemà, dimecres 2 d’abril, serà el torn dels restauradors de la vila que presentaran diverses receptes amb les gambes de Palamós com a principals protagonistes, i amb la degustació final de gambes per a tot el públic assistent.

Promoció de la marca Gamba de Palamós
Amb aquesta acció a l’Alimentaria-2014, la Comissió Reguladora de la marca Gamba de Palamós segueix potenciant l’objectiu de promoció i protecció de la marca Gamba de Palamós com a marca de garantia.

La Comissió segueix el pla d’actuació fixat que té com a objectiu principal protegir la marca Gamba de Palamós com a marca de garantia, un objectiu en el qual s’està treballant actualment amb la implantació del reglament d’ús de la marca i les auditories de certificació de les barques, comercialitzadors, restaurants, tavernes i entitats que permetrà certificar l’origen de la gamba, la seva qualitat, la seva promoció, divulgació i prestigi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat