El Beach Water Polo Costa Brava 2018 escalfa motors amb la realització de tallers d’iniciació al waterpolo oberts a tothom

La segona edició del torneig Beach Water Polo Costa Brava, organitzat per l’acadèmia de waterpolo internacional BIWPA amb el suport de l’Ajuntament de Palamós, s’inicia enguany amb una novetat prèvia a la realització d’aquesta destacada prova esportiva.

Es tracta dels tallers d’iniciació al waterpolo que tindran lloc cada dijous, del 2 al 23 d’agost, a les 17 h, a l’Àrea Activa de la platja Gran de Palamós. L’objectiu de l’organització amb la realització d’aquesta nova proposta és poder fer partícip d’aquesta activitat esportiva al màxim nombre de persones, apropant aquest esport al públic en general.

Aquesta formació, gratuïta i oberta a tothom, anirà a càrrec de jugadors de la divisió d’honor espanyola de waterpolo com Joel Esteller, i també d’un entrenador de la talla de Quim Colet, amb experiència en dos Jocs Olímpics i figura clau en el model d’èxit del waterpolo català. Aquests destacats esportistes es desplaçaran fins a Palamós per instruir aquests tallers.

D’aquesta manera, BIWPA pretén que aquells que s’animin a participar-hi puguin aprendre els moviments bàsics del waterpolo, amb la possibilitat de prendre part, fins i tot, en un partit amistós que se celebraria el segon dia de competició, l’1 de setembre, just abans del partit de les estrelles.

Segona edició amb més participació
Palamós serà un any més la seu del segon torneig de waterpolo a la platja Beach Water Polo Costa Brava, que se celebrarà del 31 d’agost al 2 de setembre a la platja Gran de Palamós.

Després d’una primera edició, l’estiu de 2017, amb setze equips i la presència de cinc països, la segona edició creix. Quan encara no s’han tancat les inscripcions, el Beach Water Polo Costa Brava ja compta amb vint-i-un equips confirmats.

En aquest apartat cal destacar la presència del vigent campió, el Club Natació Catalunya, que per aquesta segona edició repetirà amb dos equips. Tampoc s’ho perdran altres equips catalans com el CN Martorell i el CN Poble Nou; o de la resta de l’Estat com el RCN Vigo i el CD Fortuna KE.

De moment, però, els equips estrangers conformen la majoria dels inscrits. Equips de França, Alemanya, Països Baixos, Suïssa i Suècia no es perdran la cita. Una altra de les novetats serà la presència d’un equip BIWPA, format per jugadors amb algun lligam amb l’empresa organitzadora.

La platja Gran, espai esportiu i lúdic
Els camps, amb porteries i límits inflables, se situaran a l’aigua a pocs metres de distància de la platja Gran, facilitant el seguiment dels partits molt còmodament des de la platja.

Durant el torneig l’organització també ubicarà una zona de village a la sorra de la platja Gran, amb carpes, taules i para-sols, amb un servei de bar i música, adreçat a tot el públic visitant de la competició.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat