El Campionat d’Europa de vela en la categoria Zoom8 es disputa aquesta setmana a Palamós

El Club Nàutic Costa Brava i el Club de Vela Palamós organitzen des d’avui dimecres dia 23 i fins al dissabte 26 de març, el Campionat d’Europa de la classe Zoom8.

Aquesta és la tercera vegada que les aigües de la badia de Palamós acullen aquesta prova internacional de vela disputant el seu campionat continental. Palamós s’ha convertit en una de les bases de la classe Zomm8 que han trobat en aquestes aigües un dels llocs idonis per a entrenar i competir, el fet és que ja s’han disputat els Europeus de 2012, 2015 i aquest any el de 2016.

En aquesta edició hi prendran part un tota de 65 embarcacions de 8 països diferents, concretament: Àustria, Dinamarca, Espanya, Estònia, Finlàndia, Noruega, Rússia i Suècia.

Dels regatistes participants es destaca la presència del palamosí Xavier Pallí, que s’estrenarà en aquesta classe, deixant la classe Optimist i provarà per primera vegada el Zoom8. En els anteriors campionats d’Europa celebrats a Palamós també hi varen participar regatistes de l’Escola de Vela, el 2012 l’Enric Planas, Sergi Ferrés i Pol Àvila, el 2015 l’Àlex Collins i el 2016 en Xavier Pallí.

Ahir dimarts l’Ajuntament de Palamós va organitzar un acte de recepció a les tripulacions internacionals participants en un acte que va ser presidit per l’alcalde de la vila el qual va agrair la participació de les tripulacions i dels equips.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat