El Carnaval de Palamós 2023 reubicarà algunes de les seves activitats davant la coincidència de la celebració de la regata Optimist Trophy

El Carnaval de Palamós 2023 modificarà la ubicació d’alguns dels seus actes tradicionals, amb motiu de la coincidència enguany amb la celebració de la regata de vela Optimist Trophy, que organitza el Club Nàutic Costa Brava-Vela Palamós del 14 al 18 de febrer, en les mateixes dates que enguany tindrà lloc el carnaval.

Aquesta competició esportiva comptarà amb uns 550 regatistes participants, i ubicarà la seva seu de regata a l’aparcament asfaltat de la platja Gran i la zona dels estenedors de xarxes del port, un dels indrets que també utilitza habitualment el carnaval de Palamós per ubicar algunes de les seves activitats. Per aquest motiu l’organització del Carnaval s’ha vist obligada a modificar l’emplaçament dels actes que hi tenien lloc, cercant alternativa en altres punts del municipi.

És el cas de la tradicional calçotada que organitza la Colla Kins20, el dimecres 15 de febrer a les 13 h, que en aquesta ocasió tindrà lloc al parc de l’Arbreda. Aquest mateix dia, però a les 18 h, les carrosses de les colles que participen en la festa de “La Vesprà” s’estacionaran als carrers que envolten La Planassa, a l’espera que la Reina i el Carnestoltes facin la presentació de la festa des de l’Ajuntament, per iniciar posteriorment la cercavila d’animació pel municipi.

El dijous Gras la festa que tanca la rua infantil també modifica la seva ubicació i passa a realitzar-se al parc de l’Arbreda, en aquest cas a partir de les 11:30 h. Divendres 17 de febrer la “Gran Despertà” finalitzarà a les 9 h del matí amb l’esmorzar (botifarrada) destinat a les colles participants, que en aquesta edició tindrà lloc a l’aparcament del passatge de Ladislao Kubala, davant l’accés principal de l’estadi municipal de futbol.

Finalment el dissabte 18, jornada central, la Rua del carnaval finalitzarà amb la seva tradicional festa de cloenda amb actuacions musicals, que aquest any es realitzaran a l’aparcament de La Planassa.

La resta dels actes que inclou el carnaval de Palamós tindran lloc en els espais habituals i no veuran modificada la seva ubicació.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat