El carrer de López Puigcerver es tallarà a la circulació durant aquesta setmana amb motiu de la canalització de nous col•lectors d’aigües plujanes

Demà dimarts 2 de juny, a partir de les 08 h del matí, es procedirà al tancament a la circulació del carrer de López Puigcerver, a l’altura del carrer d’Enric Vincke. Aquest tall s’allargarà fins el proper divendres 5 de juny, que es preveu poder reobrir la circulació a partir de migdia.

La restricció del transit de vehicles en aquest àmbit és motivada per les feines de canalització de nous col•lectors d’aigües plujanes, concretament dos tubs de 80 centímetres de diàmetres, que travessen el carrer de López Puigcerver provinents del de la Mercè, en unes obres incloses dins el projecte de millora integral d’una part de l’àmbit de l’Eixample que actualment s’està executant.

El volum de les feines que cal fer, amb moviment de terres i la utilització de maquinària pesant, fa del tot imprescindible tallar aquest vial durant els propers quatre dies.

Degut al tall de circulació del darrer tram del carrer de López Puigcerver la parada dels autobusos interurbans ubicada davant la plaça de Catalunya, es traslladarà de manera provisional i fins divendres a la marquesina del passeig del Mar, just davant l’oficina de turisme.

El projecte integral que s’executa a l’Eixample inclou la urbanització dels carrers amb noves voreres i paviment d’asfalt, i afecta l’espai delimitat pels carrers Indústria, Carmel, Enric Vincke i l’avinguda del President Francesc Macià, incloent-hi també tots els trams de carrers interiors d’aquest perímetre.

També s’incideix en l’abastament d’aigua, reemplaçant la xarxa de sanejament per un sistema de recol•lecció separatiu; la modernització de la senyalització horitzontal i vertical, la ubicació d’alguns punts de nou enllumenat públic, així com de mobiliari urbà. El pressupost d’aquestes obres és de 734.600 €.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat