El Cercle Artístic de Palamós celebra el seu 40è aniversari proposant a la ciutadania commemorar-ho plegats

El dissabte 22 d’octubre el Cercle Artístic de Palamós celebrarà el seu 40è aniversari, i amb aquest objectiu l’entitat organitzarà aquest dia, diverses activitats obertes a tot el públic.

L’interès és poder commemorar juntament amb la ciutadania aquest destacat aniversari. Per això s’ha previst organitzar diverses activitats que tenen com a eix comú la realització de propostes artístiques, gratuïtes i obertes a tothom.

La jornada del dissabte dia 22 d’octubre s’iniciarà amb una sessió de pintura a l’aire lliure que tindrà lloc al matí, de les 9 a les 13 h, a l’estenedor de xarxes del port. Els membres de l’entitat aconsellaran als participants en les tècniques i estils de pintura.

Tot seguit a les 14 h es durà a terme un dinar al restaurant-cafeteria Mònica (Av. Onze de Setembre, 35), on poder compartir amb totes les persones que ho desitgin, un bon àpat de celebració i tertúlia (el cost del menú és a càrrec de cada participant).

La jornada commemorativa seguirà a la tarda amb propostes artístiques que tindran lloc als locals del Cercle (c/ Orient, 28, 1r pis) on s’oferiran tres sessions diferents.

A partir de les 16 i fins a les 17:30 h, es durà a terme la primera dedicada a la pintura d’un bodegó. De les 17 a les 19:30 h, s’impartiran classes de pintura sobre seda, i de les 18 a les 19:30 h, tindrà lloc la sessió de dibuix amb model. Per a totes les activitats artístiques programades per aquest dia, caldrà que cada participant porti el seu material de dibuix i pintura.

Totes les persones que el 22 d’octubre participin d’alguna de les activitats commemoratives, rebran un número per al sorteig d’un quadre que pertany al fons del Cercle Artístic de Palamós.

El Cercle Artístic de Palamós
Actualment el Cercle Artístic de Palamós compta amb una vuitantena de socis i en la seva seu del carrer d’Orient, ofereix diàriament (excepte juliol i agost), cursos i tallers de pintura i altres tècniques artístiques.

Aquesta entitat també organitza durant l’any els cursos de dibuix, les sessions de model i les línies de pintura a l’oli, aquarel·la i la de tècniques mixtes.

A banda es realitzen tallers de pintura i dibuix per a infants, i els tallers artesans de pintura sobre roba, seda i vidre.

Aquest ampli ventall d’oferta artística, sumada a l’organització de fires com la que es durà a terme diumenge, formen part de les activitats incloses en el conveni signat entre el Cercle Artístic i l’Ajuntament de Palamós, que durant l’any fomenta l’art al municipi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp