El Cercle Artístic de Palamós exposa obra del reconegut pintor Joan Raset

Aquest mes de juliol l’entitat palamosina Cercle Artístic, amb la col•laboració de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós, ha iniciat l’exposició d’una part de l’obra del reconegut pintor Joan Raset, durant molts anys professor d’aquesta entitat cultural palamosina on va impartir classes, principalment de dibuix i pintura amb model.

La mostra presenta una vintena de quadres de gran format amb obra del pintor i dedicada precisament a la figura de la dona.

L’exposició de les obres de Joan Raset es pot visitar fins al 6 d’agost a la sala polivalent de les Galeries Carme, de dimarts a divendres de 18 a 20 h i els dissabtes de 18 a 21h.

El pintor Joan Raset
Joan Raset (1938, Salt) va cursar estudis d’arquitectura i a partir dels anys 80, va optar per la pintura. Instal•la el seu estudi a Barcelona i passa a formar part del Cercle Artístic de Sant Lluc.

Actualment resideix a Sant Feliu de Guíxols. Ha realitzat múltiples exposicions tant individuals com a col•lectives en galeries d’art d’Espanya, França, Alemanya i USA i ha participat en nombroses fires d’art entre les quals destaca la Fira Internacional d’Art de Miami (USA). També ha realitzat cartells publicitaris i ha participat en llibres didàctics d’art.

Al setembre, retrospectiva de Pere Coll
Després de la mostra de Joan Raset, el Cercle Artístic de Palamós ja prepara la propera exposició que tindrà lloc al setembre i que serà dedicada al pintor palamosí i president d’aquesta entitat, Pere Coll, que presentarà una retrospectiva de la seva obra.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp