El Cercle Artístic de Palamós exposa obra del reconegut pintor palamosí Pere Coll

Aquest mes de setembre l’entitat palamosina Cercle Artístic, amb la col•laboració de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós, ha iniciat l’exposició d’una part de l’obra del reconegut pintor palamosí, Pere Coll, actualment president d’aquesta entitat cultural palamosina on també hi ha impartit classes durant molts anys, principalment de pintura en l’especialitat d’aquarel•la.

La mostra presenta un total de 55 quadres, exclusivament aquarel•les, de les quals 45 que han cedit particulars i que recullen obra des de l’any 1964 i fins a l’actualitat.

La resta de l’obra que s’exposa aquests dies forma part dels treballs més recents que ha realitzat el pintor palamosí i que s’inclouen en la col•lecció de treballs inèdits.

L’exposició retrospectiva de Pere Coll es pot visitar fins al 8 d’octubre a la sala polivalent de les Galeries Carme, de dimarts a dissabte, de 18 a 20 h.

El pintor Pere Coll
Pere Coll Pujol (1941, Palamós) va iniciar la seva activitat artística de la mà de pintors locals tan reconeguts com Francesc Vidal Palmada o Josep Sarquella.

A aquest procés d’aprenentatge li va seguir posteriorment la realització d’estudis de pintura amb Martínez Lozano, aprofundint en l’especialització de la tècnica de l’aquarel•la.

Durant la seva llarga etapa professional Pere Coll ha realitzat múltiples exposicions tan individuals com a col•lectives en galeries d’art d’Espanya, França i Alemanya, participant en nombroses fires d’art.

Una àmplia mostra de l’activitat artística del Cercle
Amb aquesta mostra el Cercle Artístic de Palamós tanca les diverses exposicions que s’han realitzat durant aquest any i que han presentat bona part de l’àmplia activitat artística de l’entitat.

L’activitat d’exposicions del Cercle Artístic de Palamós es va iniciar el passat mes de maig amb la presentació dels treballs dels alumnes del curs de pintura sobre roba i seda; li va seguir posteriorment la tradicional mostra col•lectiva amb obra dels socis de l’entitat; i es va realitzar l’exposició del Premi de Pintura Ràpida.

Durant l’estiu s’ha dut a terme també la retrospectiva dedicada al reconegut pintor Joan Raset, durant molts anys professor d’aquesta entitat cultural palamosina. Aquest ampli procés d’exposicions de 2017 del Cercle Artístic de Palamós es tanca ara amb la retrospectiva de l’artista local Pere Coll.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp