El Cercle Artístic de Palamós organitza diumenge la Mostra d’Art

El pròxim diumenge 7 d’agost, l’entitat Cercle Artístic de Palamós en conveni amb l’Ajuntament de Palamós, organitza la tradicional Mostra d’Art, de dibuix i pintura. Aquesta activitat tindrà lloc un any més al passeig del Mar, i més concretament a la zona del brollador dels Jardins de l’1 d’octubre.

De les 16 h de la tarda a les 24 h de la nit, aquest espai es convertirà en una gran exposició d’art a l’aire lliure, on tots els visitants de la fira podran gaudir d’una agradable passejada entre les diverses parades dels artistes, que posaran a la venda una àmplia mostra de les seves obres.

L’organització de la Mostra d’Art preveu comptar amb la participació d’una vintena d’artistes, arribats de diversos punts del país. L’èxit tant de participació com de públic, en les edicions realitzades fins ara d’aquesta activitat artística, és valorada molt positivament per la pròpia organització, que vol continuar potenciant aquesta mostra d’arts plàstiques, que és referent a les comarques gironines.

El Cercle Artístic de Palamós
Actualment el Cercle Artístic de Palamós compta amb una vuitantena de socis i en la seva seu del carrer d’Orient, ofereix diàriament (excepte juliol i agost), cursos i tallers de pintura i altres tècniques artístiques. Aquesta entitat també organitza durant l’any els cursos de dibuix, les sessions de model i les línies de pintura a l’oli, aquarel·la i la de tècniques mixtes.

A banda es realitzen tallers de pintura i dibuix per a infants, i els tallers artesans de pintura sobre roba, seda i vidre.

Aquest ampli ventall d’oferta artística, sumada a l’organització de fires com la que es durà a terme diumenge, formen part de les activitats incloses en el conveni signat entre el Cercle Artístic i l’Ajuntament de Palamós, que durant l’any fomenta l’art al municipi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat