El ciclista professional Ahmed Madan tria Palamós com a base del seu entrenament a Europa

El ciclista professional de l’equip Bahrein Victorius, Ahmed Madan, ha triat Palamós com a base dels seus entrenaments a Europa, per tal de preparar-se per a la seva participació en les grans proves ciclistes de 2021 i en es quals correrà amb el seu equip, que compta amb integrants de la categoria de Mikel Landa o Pello Bilbao.

Madan s’ha convertit enguany en el primer ciclista del Regne de Bahrain que competeix a la World Tour. Amb només 20 anys aquest ciclista ha assolit la màxima categoria del ciclisme, després de passar per la Selecció Nacional de Bahrain i posteriorment per l’Acadèmia de Ciclisme del seu país, on va despuntar de manera molt destacada.

Durant el mes de febrer i març aquest esportista fa estada a Palamós, des d’on cada dia planifica les seves rutes d’entrenament per la zona, fent recorreguts principalment per carreteres de l’Empordà.

Aquests itineraris són planificats amb la col•laboració, entre altres, del palamosí David Fernández, amb més de 20 anys d’experiència com a mecànic en els principals equips de ciclisme, com el Vitalicios Seguros, Mapei, Sky, Mitchelton Scott, i actualment, en el Bahrein Victorius.

Amb motiu de l’estada que durant aquests dies fa Ahmed Madan a Palamós, l’alcalde del municipi, Lluís Puig, i el regidor d’Esports, Joan Barba, varen rebre al ciclista a l’Ajuntament de Palamós, en un acte que va tenir lloc ahir dijous 25 de febrer, i que també va comptar amb la presència del palamosí David Fernández, així com del cap de l’Àrea municipal d’Esports, Miquel Brull.

L’alcalde va fer-li lliurament d’un llibre amb imatges de la Costa Brava i l’Empordà, el qual inclou molts dels paisatges que el ciclista recórrer aquests dies amb la seva bicicleta i que tant li han agradat. En agraïment, Ahmed Madan va obsequiar el municipi amb un mallot signat.

Actualment aquest ciclista bahrainià es prepara a Palamós per a poder competir en curses que es disputaran a Hongria i Eslovènia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat