El Cine Club Bahia de Palamós inicia una nova edició del Curs de Fotografia

L’entitat Cine Club Bahia de Palamós organitza l’edició de 2013 del seu curs de fotografia, un dels més veterans a les comarques gironines, que té com a objectiu poder iniciar en la tècnica fotogràfica a totes les persones interessades en aquest món.

El curs de fotografia, que s’iniciarà el pròxim dijous 31 de gener i s’allargarà fins al 25 d’abril, serà dirigit pel fotògraf Jordi Gallego (AFIAP) i és durà a terme en els locals del Cine Club Bahia, situats a l’Espai d’Entitats del Centre Cultural La Gorga (c/ Ave Maria, 3 de Palamós), tots els dijous de 20 a 22 h.

Mitjançant aquest curs els alumnes inscrits coneixeran a nivell teòric i pràctic, totes les tècniques necessàries per iniciar-se en la fotografia bàsica i del funcionament de la càmera.

ACTIVITATS TEÒRIQUES I PRÀCTIQUES
El programa del curs, de 30 hores, inclourà dins el seu temari i entre altres la formació sobre la càmera: els diferents models, la velocitats d’obturació, diafragmes, profunditat de camp, arxius JPEG o RAW, òptiques, falsh, filtres, etc. També donarà coneixements sobre la importància de la llum i com treure’n profit amb incidència a la seva direcció, intensitat, temperatura de color, etc.

La temàtica del curs també farà esment de temes com el de la creativitat o la composició; o bé en l’edició fotogràfica amb l’ús dels programes de retoc i arxiu com Photoshop i Lihgroom comprovant el seu eficaç potencial. La part teòrica del curs es combinarà amb dues sortides pràctiques.

INSCRIPCIONS
Per a poder formalitzar les inscripcions cal dirigir-se als locals del Cine Club Bahia, el mateix dia d’inici del curs, dijous 31 de gener de 20 a 22 h. El cost del curs és de 100 euros i les places són limitades.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat