El Club de Rem Palamós posa en marxa el proper dissabte un “Curs d’iniciació al rem”

El proper dissabte 3 de març el Club de Rem Palamós iniciarà la segona edició del “Curs d’iniciació al rem”, mitjançant el qual es dóna la possibilitat d’apropar a totes les persones que ho desitgin i a partir dels 14 anys, a aquest esport i la seva tècnica.

Aquesta proposta que mostra una pràctica esportiva poc coneguda encara i que es basa en el treball en equip, engloba un total de quatre sessions teòriques i pràctiques sobre el rem en banc fixe, que es duran a terme a la seu del club ubicada al port de Palamós, coincidint amb els dissabtes 3, 10, 17 i 24, d’aquest mes de març, i en horari d’11 a 12.45 h del matí.

El cost del curs és de 6 € i inclourà classes d’introducció tècnica de la modalitat de banc fixe, combinat amb la pràctica d’aquest esport a la badia i al litoral palamosí que es realitzarà amb les diverses embarcacions del club: llagut tradicional, llaüt del mediterrani i batel.

Per a més informació sobre el “Curs d’iniciació al rem” les persones interessades es poden adreçar al Club de Rem Palamós: clubderempalamos@hotmail.com, via Facebook o via Twitter @rempalamos.

EL CLUB DE REM PALAMÓS
Enguany se celebra el setè aniversari del jove Club de Rem Palamós que va néixer amb l’objectiu de recuperar el llagut de rem i la seva pràctica, donar-lo a conèixer i assegurar-ne la seva continuïtat, fomentant un esport que engloba tots els àmbits de la societat, des de persones relacionades amb l’àmbit mariner i nàutic a d’altres amb ganes de voler aprendre una nova activitat, i tot plegat en un espai i un patrimoni de tots: el mar.

En aquests moments el Club ja ha consolidat aquesta modalitat esportiva a la vila amb diverses tripulacions masculines i femenines que durant l’any competeixen a les diverses regates de la lliga catalana, amb molt bons resultats.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat