El comerç de Palamós es promociona durant aquesta campanya nadalenca amb un espot televisiu

A partir d’avui dilluns dia 2 i durant tot aquest mes de desembre, Televisió Costa Brava emetrà per a tota la comarca del Baix Empordà el nou anunci publicitari del comerç palamosí mitjançant el qual i durant aquesta campanya nadalenca es vol reforçar els valors de varietat i qualitat que tenen els productes que les botigues i establiments comercials de Palamós ofereixen dia a dia.

La realització d’aquest espot ha estat una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós, que n’ha finançat la gravació i l’emissió de l’anunci, i que ha comptat amb el suport de l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (FECOTUR).

“Comprar a Palamós és encertar”
Les imatges i el missatge de l’anunci recullen la diversitat de productes que es poden trobar en l’eix de carrers comercials de la vila i també en el Mercat Municipal de Palamós.

Aquest espot té com eslògan principal el de “Comprar a Palamós és encertar” i per al seu rodatge realitzat a diverses botigues del municipi s’ha comptat amb la col•laboració d’actors i actrius de l’entitat local Gespa Teatre. L’anunci té una durada d’uns 40 segons on s’inclouen imatges fixes i en moviment amb un estil modern i dinàmic i amb un missatge d’identificació amb el comerç palamosí.

Tot i que aquest anunci televisiu es passarà durant aquesta campanya comercial de Nadal, l’espot té un contingut molt genèric que permet la seva emissió en altres èpoques o períodes de l’any que també siguin d’interès comercial.

Acte d’encesa de la il•luminació nadalenca
Dins les activitats de promoció del comerç palamosí durant aquesta campanya de Nadal cal destacar també l’acte festiu d’encesa de la il•luminació nadalenca dels carrers comercial de la vila, que tindrà lloc el proper dijous dia 5 de desembre, a partir de les 18.30 h, al carrer de Cervantes.

Aquest acte comptarà amb la participació del grup d’animació infantil Fefe i Cia que oferirà jocs i cançons per a la mainada, i també amb Televisió Costa Brava que amb motiu de l’encesa muntarà un estand on realitzarà un programa en directe fent seguiment d’aquest acte i on els comerciants locals en seran principals protagonistes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp