El Concurs de Colles Sardanistes de Palamós acull vint-i-cinc formacions d’arreu de Catalunya

Un total de vint-i-cinc colles sardanistes d’arreu de Catalunya participaran el pròxim dissabte 9 de juny, al 68è Concurs de Colles Sardanistes de Palamós, un dels més veterans de les comarques gironines organitzat per l’entitat local Agrupació Sardanista Costa Brava i la Unió de Colles Sardanistes, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós.

Un any més aquesta activitat tindrà lloc a l’esplanada del port (estenedor de xarxes) situat entre el pàrquing de la platja i el port pesquer. El Concurs de Colles s’havia realitzat anteriorment a l’antic camp de futbol del carrer de Cervantes i més tard al nou Estadi Municipal.

La bona acollida de públic i d’organització d’aquest acte durant les darreres edicions, en una dinàmica iniciada coincidint amb el Pubillatge de la Sardana que va acollir Palamós el 2004, ha motivat l’organització a seguir apostant per l’esplanada del port.

El Concurs de Colles Sardanistes de Palamós, que comptarà amb la participació de la cobla Flama de Farners, s’iniciarà a les 22 h, amb un galop d’entrada a càrrec de totes les colles participants, que provenen de diversos municipis de Catalunya i també de la Catalunya Nord: Girona, Banyoles, Torroella de Montgrí, Barcelona, Cassà de la Selva, Terrassa, Figueres, Olot o Ceret.

Una edició més el concurs es dividira en cinc categories: alevins, infantils, juvenils, veterans i grans. En total seran quatre sardanes de lluïment, més les sardanes de germanor i punts lliures, les que interpretarà la cobla Flama de Farners durant aquesta destacada jornada sardanista.

El Concurs de Colles Sardanistes de Palamós comptarà amb la interpretació de peces d’autors tant reconeguts com: Jordi Molina, Pere Fontàs, Jordi León, Jordi Paulí i Jordi Beumala.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat