El Consorci per a la Normalització Lingüística a Palamós inicia un curs de català a l’escola La Vila, adreçat a persones nouvingudes

Ahir dilluns 3 d’octubre el Consorci per a la Normalització Lingüística a Palamós va començar el curs de català de nivell Inicial que s’imparteix a l’escola La Vila.

Aquesta activitat formativa totalment gratuïta és adreçada especialment als pares i mares d’aquest centre, principalment persones nouvingudes, però també a la resta de ciutadans que estiguin interessats a aprendre els coneixements bàsics orals de la llengua catalana.

Les classes són impartides en una de les aules de l’escola La Vila per la responsable del Servei Local de Català de Palamós i tenen com a objectiu l’adquisició de les habilitats de comprensió i de producció oral de frases simples que els permetin actuar mínimament en situacions quotidianes.

Aquest curs tindrà lloc tots els dilluns i dimecres de 9 a 10.30 h, amb un total de 45 hores lectives, i s’allargarà fins al 6 de febrer de 2017.

El curs de català de nivell Inicial és iniciativa del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós i compta amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Família mitjançant la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania (SIMC), i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp