El cor gironí “Geriona”, finalista del concurs de TV3 Oh happy day, oferirà un concert el proper 1 de juny a la Gorga de Palamós

El proper diumenge 1 de juny, a les 19 h, el Teatre La Gorga de Palamós acollirà el concert Oh happy Geriona del cor gironí de veus blanques Geriona.

El concert estarà dividit en dos blocs: d’una banda una part més clàssica, per mostrar al públic el que feien abans del seu pas pel programa, i d’una altra els temes més populars que han pogut interpretar a la televisió, amb motiu de la seva participació en el programa de TV3 “Oh Happy Day 2013”.

Les entrades per a poder assistir al concert Oh happy Geriona es poden adquirir de manera anticipada a les Oficines de Cultura (C. Ave Maria 3, 2n pis) en horari de 9 a 16 h, reservar-les al telèfon 972 602 330 o el mateix diumenge 1 de juny, a partir de les 18 h, a la taquilla del Teatre La Gorga.

El preu de les localitats és de 12 €, de 6 € per als socis de Joventuts Musicals i els menors de 18 anys, i de 10 € pels membres del Club Cultural Tr3sC.

La trajectòria de la coral Geriona
La coral Geriona Infantil es va crear l’any 2000 a l’Escola Municipal de Música de Girona.

La idea que Girona comptés amb un cor infantil d’alt nivell i amb una bona formació tècnica i musical va ser impulsada per Lluís Caballeria, en aquell moment coordinador d’activitats musicals i recolzat plenament per l’equip directiu de l’escola. El cor està compost per trenta nens i nenes i realitza nombrosos concerts arreu de Catalunya.

El 2005 es veu la necessitat de donar continuïtat a aquell cor i es forma el cor juvenil Geriona, format pels setze membres actuals i dirigit per Imma Pascual.

El 2007 el cor Geriona va rebre el primer premi en el concurs de corals Sant Jordi i la seva directora el primer premi a la millor direcció coral. El 2012 actuen amb altre corals en el marc del festival Porta Ferrada.

El mateix any, participaran de l’homenatge que l’Ajuntament de Girona va fer als germans del Celler de Can Roca i, el 2013, arribaran a ser finalistes del concurs de TV3 “Oh Happy Day!”.

El seu primer disc
El cor Geriona acaba de treure el seu primer disc titulat La veu feta emoció. Produït pel músic i director musical del programa “Oh happy day!”, Joan Pau Chaves, inclou 15 temes i un llibret de 12 pàgines. Des de les peces més clàssiques i íntimes del cor fins a les molt més atrevides i versàtils que van interpretar durant les gales del popular programa de TV3.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat