El Cros Atlètic Vila de Palamós rebrà el nom del destacat atleta palamosí Adel Mechaal

L’Ajuntament de Palamós concedeix el nom del jove atleta local, Adel Mechaal, al destacat Cros Atlètic Vila de Palamós, que des de fa 22 anys, cada mes de novembre, acull al passeig del Mar de Palamós l’única prova esportiva escolar d’aquestes característiques a les comarques gironines, que compta amb la participació de més de 1.700 alumnes de tots els col•legis de la vila, amb edats compreses entre 5 i 17 anys.

Amb aquesta distinció Palamós reconeix un cop més els mèrits esportius de Mechaal dedicant-li aquesta destacada prova esportiva escolar en la qual el jove atleta local va competir dels 5 als 16 anys.

El dia 3 de novembre tindrà lloc la 23a edició del Cros Atlètic Vila de Palamós, que ja incorporarà a aquest nom el de la “1a edició Cros Escolar Adel Mechaal”.

L’atleta palamosí ja ha confirmat la seva presència en aquesta prova on la vila li retrà aquest nou homenatge.

Adel Mechaal, ambaixador de la vila i exemple per als joves
La brillant progressió esportiva realitzada per Adel Mechaal, campió d’Espanya en diverses categories, amb èxits esportius europeus i participant en els jocs olímpics, el fa clar ambaixador de la vila i exemple per als joves del municipi, fomentant en aquesta trajectòria d’èxits valors tan importants com el de la constància, el sacrifici o l’esforç.

L’any passat Adel Mechaal es va proclamar campió d’Espanya absolut de 1.500 i 5.000 m.ll a l’aire lliure i de 1.500 i 3.000 m.ll en pista coberta; va aconseguir el 3r lloc al campionat d’Europa de cros, i el 13è en la prova dels 1.500 m del campionat del món a l’aire lliure de Pequín.

Aquest any se li ha sumat al palmarès la medalla d’argent als campionats d’Europa d’atletisme a l’aire lliure en la prova dels 5.000 m, culminant els èxits amb la seva participació en les proves de 1.500 i 5.000 m.ll en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, essent el primer atleta palamosí en participar en la fita olímpica.

Reconeixements de la vila a l’Adel Mechaal
En els darrers anys han estat diversos els actes de reconeixement que l’Ajuntament de Palamós i el municipi en general li han dedicat a Adel Mechaal, amb el nomenament com a pregoner de la Festa Major de la vila, l’organització de recepcions oficials d’homenatge a l’Ajuntament, o bé guardonant-lo en la passada edició de la Gala de l’Esport Palamosí que va tenir lloc el passat mes de juny al teatre La Gorga.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp