El festival Amb So de Cobla dona el tret de sortida amb l’estrena de l’espectacle Circ&Cobla

Amb So de Cobla, el Festival de Cobla de Catalunya, inicia demà dimarts a Palamós la seva quarta edició amb l’espectacle Circ & Cobla, de la mà de l’Ateneu Popular 9 Barris, la Cobla Sant Jordi i Pep Pascual.

Es tracta d’un espectacle coproduït pel festival i la Fira Mediterrània de Manresa en què la cobla es fusionarà amb una disciplina artística per primera vegada. De fet, l’objectiu del festival Amb so de cobla és l’exploració d’aquest so únic a través de la fusió amb altres estils musicals, i per primera vegada, transgredirà aquest so amb una disciplina artística com és el circ.

Una de les novetats d’aquesta nova edició és també la presentació de la Cobla Ciutat d’Amposta, que farà el seu debut en el festival. Aquesta formació és la primera d’aquestes característiques creada a les Terres de l’Ebre i oferirà l’espectacle Som Terres de l’Ebre.

Així mateix, Amb so de cobla comptarà amb les actuacions de reconeguts artistes com Petitet i la seva orquestra simfònica, que fusionarà la cobla amb la rumba, i la de Pau Alabajos amb la Cobla Bisbal Jove, on es podrà gaudir de la capacitat de la cobla per reinterpretar i rearranjar els temes del cantautor valencià a l’espectacle Viure. Pere Martínez, la Cobla Marinada i Vicens Martín presentaran l’espectacle LLUM, cançons, poemes i lluita.

D’altra banda, el festival comptarà amb els espectacles de Névoa amb La Cobla de Farners, on s’uniran la música portuguesa amb la catalana, i de les belques Formiga and Cigale amb La Principal de Tarragona. Completaran el cartell la Cobla Els Montgrins i La Principal de La Bisbal que oferiran el 20è concert de la Costa Brava, Memorial Ricard Viladesau.

Amb So de Cobla arriba a la seva quarta edició amb la voluntat de consolidar un projecte inspirat per l’Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós, acollit i impulsat per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, gestionat per l’Ajuntament de Palamós, amb el suport de la Diputació de Girona i la col•laboració de la Confederació Sardanista de Catalunya.

Les entrades al festival són gratuïtes però cal reservar-les prèviament a través del web (http://ambsodecobla.cat/) per tal de garantir un control rigorós de l’aforament. A més, per assegurar un compliment estricte de totes les mesures de prevenció sanitàries, enguany els espectacles tindran un únic escenari situat al Passeig de les Pites.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat