El festival Amb So de Cobla s’inicia demà a Palamós amb el concert de quartet Mèlt i la cobla Contemporània, amb entrades exhaurides

El festival Amb So de Cobla inicia demà a Palamós la seva cinquena edició, comptant amb una programació que pretén transgredir i presentar els instruments de la cobla catalana en nous formats musicals.

Del 3 al 7 d’agost passaran per Palamós artistes com la cantant barcelonina d’origen guineà Nakany Kanté, el cantautor osonenc Guillem Roma acompanyat per la Cobla Marinada o l’espectacle del disc Vega de les cantants Paula Grande amb l’Anna Ferrer, que fusionaran la seva música amb la sonoritat de la cobla.

Amb motiu del Centenari del naixement del coreògraf Manuel Cubeles, un dels noms destacats del moviment dels esbarts i la dansa a Catalunya l’Amb So de Cobla també acollirà una nit dedicada a l’Any Cubeles protagonitzada per la Cobla de Cambra de Catalunya que estrenarà en directe del disc Les músiques dels ballets de Manuel Cubeles i per l’Esbart Marboleny que interpretarà una selecció de danses de Cubeles en l’espectacle La difícil senzillesa.

El concert inaugural, que ja ha exhaurit les entrades, també serà un dels actes destacats gràcies a la qualitat del grup vocal Quartet Mèlt acompanyat de la sempre descarada, espectacular i divertida Cobla Contemporània. A més a més, el certamen acollirà el Concert de La Costa Brava amb les cobles Els Montgrins i La Principal de la Bisbal, que se celebra anualment a Palamós des de fa 21 anys.

Igual que a l’edició de l’any passat, el festival complirà amb totes les mesures de seguretat vigents i serà gratuït. L’accés serà mitjançant invitació, que ja es pot demanar a través del web del festival: www.ambsodecobla.cat

El Festival de Cobla de Catalunya, és l’únic festival de música a Catalunya dedicat al so de la cobla, un festival sense límits en l’exploració d’aquest so únic i autòcton català, però sense perdre de vista els seus orígens tradicionals.

El certamen és un projecte inspirat per l’Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós, acollit i impulsat per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural (Departament de Cultura – Generalitat de Catalunya), gestionat per l’Ajuntament de Palamós, amb el suport de la Diputació de Girona i la col•laboració de la Confederació Sardanista de Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat