El festival ONA~DANCE 2022 segueix desplegant la programació d’espectacles i presenta doble proposta per aquest cap de setmana

El festival ONA~DANCE 2022 segueix desplegant la programació de la seva 19a edició, que es va encetar el passat dia 1 d’octubre i que s’allargarà fins al 16 de desembre, consolidant un any més la seva oferta escènica al territori.

El calendari ofereix una doble proposta per aquest cap de setmana 15 i 16 d’octubre. Dissabte serà el torn de les propostes de dansa “km 0”, amb tres espectacles diferents de les companyies Tania/Albert, FannyMaïlee i Albarden Company, que es representaran a partir de les 20:30 h, al Teatre La Gorga.

La proposta que presenta la companyia Tania/Albert és l’espectacle “Sal/ino”, una coreografia que esdevé la reflexió sobre la travessa dels migrants. Un viatge emprès abans de partir, i que s’estén tot i haver arribat al que podria ser el destí.“Two of us” serà el següent espectacle a càrrec del col·lectiu FannyMaïlee. Aquesta peça representa el diàleg entre cos i ànima. El perpetu conflicte interior dels cossos amb un mateix i amb els altres.

Tancarà aquest ventall de coreografies la titulada “Volver”, d’Albarden Company, amb la qual s’explora les diferents etapes del camí de tornada a la “vida”. Una reflexió sobre els desordres mentals.

Les entrades per a poder gaudir d’aquest espectacle de dansa “km 0”, es poden adquirir anticipadament al web: www.lagorga.cat. El preu de les localitats és de 8 € per a l’entrada general, i de 4 € (preu reduït).

Concurs de Joves Intèrprets
L’endemà diumenge dia 16 d’octubre, l’ONA~DANCE 2022 presentarà al Teatre La Gorga, el 8è Concurs de Joves Intèrprets de Dansa Contemporània.

Aquesta activitat escènica vol donar suport a joves talents de la interpretació i la creació en l’àmbit de la dansa, i alhora seguir apropant la dansa feta al territori al públic en general.

El Concurs de Joves Intèrprets de Dansa Contemporània s’iniciarà a les 18 h i l’entrada serà gratuïta.

ONA~DANCE 2022
Fins al 16 de desembre l’ONA~DANCE 2022 seguirà desplegant la seva àmplia programació d’espectacles de dansa professional, en un festival on es representen les arts del moviment de més actualitat i per a tots els públics.

El següent espectacle previst tindrà lloc el 21 d’octubre al Teatre La Gorga, on es donarà protagonisme a la dansa contemporània i urbana amb “Young Blood: matter of time” de la companyia Arnau Pérez.

Durant el mes de novembre es faran a La Gorga els espectacles “Agua + Hito”, el dia 5; i l’espectacle familiar “Jungla”, el dia 12.

Finalment, l’ONA~DANCE tancarà la programació amb la “Doble estrena de dansa” de CobosMika SEED’s, que tindrà lloc el dissabte 16 de desembre, a les 20:30 h al Teatre La Gorga, amb dues peces de dansa on els intèrprets presentaran un llenguatge de dansa més físic, acrobàtic i sensible.

Les entrades per a tots aquests espectacles es poden adquirir prèviament mitjançant el web www.lagorga.cat.

El festival ONA~DANCE és organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós amb la direcció artística de la companyia CobosMika, resident al Teatre La Gorga i encapçalada per la reconeguda ballarina i coreògrafa palamosina Olga Cobos, i el coreògraf i ballarí Peter Mika.

Aquest festival rep el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona, i s’inclou dins el programa “Parelles de ball”, impulsat per l’Associació de Companyies de Professionals de Dansa de Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp