El festival ONADAnce marida dansa contemporània i patrimoni a Palamós

El Festival ONADAnce neix amb la vocació de donar visibilitat a la dansa contemporània a la Costa Brava. Aquest projecte és iniciativa de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós, té la direcció artística de la companyia de dansa palamosina CobosMika Company, i gaudeix amb la col•laboració de la plataforma cultural i artística Focus Engelhorn i la Generalitat de Catalunya.

El dijous 7 de juliol, a les 21 h tindrà lloc la representació de l’espectacle De camino al otro, a càrrec del duet format pels ballarins Lali Ayguadé, una de les ballarines catalanes més internacionals, i Julian Sicard un artista de circ de llarga trajectòria. La iniciativa sorgeix de l’interès per cercar un llenguatge comú entre la dansa i l’acrobàcia. Aquest espectacle donarà el tret de sortida a l’ONADAnce. Serà gratuït, obert a tothom i tindrà lloc al Parc del Convent dels Agustins.

El dissabte dia 9 de juliol, també a les 21 h, es presentarà el duet La Vida era de la Cia. Vbuit amb Laura Vilar i Miquel Barcelona, actualment ballarins de la companyia palamosina CobosMika. Per a la representació d’aquest espectacle, l’espai escollit són les restes del Castell de Sant Esteve de Mar, ubicat en el promontori que tanca al nord la platja de La Fosca, un indret singular i inèdit pel que fa a la programació d’espectacles.

El darrer dels espectacles professionals inclosos enguany a l’ONADAnce tindrà lloc el dia 10 de juliol, a les 21 h, al Claustre del Mas del Vent, un espai màgic, que per les seves característiques artístiques i visuals, converteix els esdeveniments que s’hi porten a terme en moments únics. En aquest marc es representarà l’espectacle NMNW Neither Man Nor Woman de CobosMika company, directors artístics de tot el festival.

Les entrades per aquests dos darrers espectacles només es podran adquirir de manera anticipada, abans del 8 de juliol, a les oficines de Cultura de l’Ajuntament de Palamós (Centre Cultural La Gorga, carrer Ave Maria 3, 2n pis) i al telèfon 972 602 330.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp