El festival ONA~DANCE presenta una desena d’espectacles de dansa per aquesta tardor

El festival ONA~DANCE ja ho té tot a punt per a iniciar la seva 19a edició que s’encetarà aquest proper dissabte 1 d’octubre, i que consolida un any més la seva oferta escènica al territori amb la representació de les arts del moviment de més actualitat, i amb espectacles per a tots els públics.

La programació 2022 de l’ONA~DANCE tindrà inici aquest dissabte 1 d’octubre i s’allargarà fins el 16 de desembre amb un total de vuit espectacles de dansa professional. La major part de les coreografies que s’inclouen en el festival d’enguany es representaran al Teatre La Gorga però també n’hi haurà a la Sala Petita del Teatre o a l’exterior.

El cartell s’obrirà aquest dissabte amb la proposta ‘Echoes’ de la companyia Moveo, que tindrà lloc a la plaça de Catalunya, a les 20.30 h, un espectacle que barreja teatre, dansa i acrobàcia gratuït i obert a tothom.

El segon espectacle del festival tindrà lloc el següent dissabte, 8 d’octubre a les 18 h a la Sala Petita del Teatre La Gorga, amb la proposta familiar ‘Un món de cartró’ de CreaMoviment, recomanat per a infants de 3 a 8 anys.

Pel que fa al cap de setmana del 15 i 16 d’octubre, dissabte serà el torn de les propostes de dansa ‘km 0’, amb tres espectacles diferents de les companyies ‘Tania/Albert’, ‘FannyMaïlee’ i ‘Albarden Company’, a les 20.30 h a La Gorga. I l’endemà diumenge el teatre acollirà el 8è Concurs de Joves Intèrprets de Dansa Contemporània, que vol donar suport a joves talents de la interpretació i la creació en l’àmbit de la dansa, i alhora apropar la dansa feta al territori al públic en general. L’entrada serà gratuïta.

La dansa contemporània i urbana arribarà dissabte 21 d’octubre amb ‘Young Blood: matter of time’ de la companyia Arnau Pérez, també al teatre.

Durant el mes de novembre es faran a La Gorga els espectacles ‘Agua + Hito’, del dia 5, i l’espectacle familiar ‘Jungla’, el dia 12.

Finalment, l’ONA~DANCE tancarà la programació amb la ‘Doble estrena de dansa’ de CobosMika SEED’s el dissabte 16 de desembre, a les 20.30 h al Teatre La Gorga, amb dues peces de dansa on els intèrprets presentaran un llenguatge de danda més físic, acrobàtic i sensible.

Les entrades per a tots els espectacles es poden adquirir prèviament mitjançant el web www.lagorga.cat.

El festival ONA~DANCE és organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós amb la direcció artística de la companyia CobosMika, resident al Teatre La Gorga i encapçalada per la reconeguda ballarina palamosina Olga Cobos i el coreògraf Peter Mika.

Aquest festival rep el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona, i s’inclou en el programa “Parelles de ball”, impulsat per l’Associació de Companyies de Professionals de Dansa de Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp