El festival palamosí ONADANCE presenta dues propostes diferents de dansa professional per aquest cap de setmana

La 17a edició del festival ONADANCE, segueix desplegant la seva programació, fomentant l’art de la dansa i consolidant la seva oferta cultural al territori. Aquesta activitat escènica és organitzada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós amb la direcció artística de la companyia CobosMika, resident al Teatre La Gorga.

Malgrat la incidència que enguany han tingut les mesures Covid en el seu calendari, la programació s’ha pogut realitzar quasi en la seva totalitat, amb l’anul•lació només de dos espectacles dels onze programats.

Precisament aquest proper cap de setmana el festival presenta, a l’escenari del Teatre La Gorga, dos dels seus plats forts, amb la “Triple estrena de dansa” de la formació Cobosmika SEED’S, que tindrà lloc divendres vinent a les 19:30 h; i l’espectacle “Kórps”, de la companyia Miquel Barcelona, que es durà a terme l’endemà, dissabte 19 de desembre, a les 20 h.

La “Triple estrena de dansa” permetrà als espectadors poder gaudir de la dansa en tots els seus colors, passant pel seu vessant més físic i pel més interpretatiu. Aquest espectacle compta amb la direcció dels coreògrafs i ballarins: Peter Mika, Alberto Galindo i Katia Benbelkacem.

El preu de les entrades per aquest espectacle és de 8 €, mentre que la reduïda i per a estudiants de dansa de Palamós, el cost és de 4 € (venda d’entrades a www.lagorga.cat).

L’espectacle “Kórps”, de la companyia Miquel Barcelona, esdevé una proposta escènica multidisciplinària que té com a eix expressiu la dansa contemporània i que dialoga amb la música electrònica, la veu, la llum i la teatralitat, al voltant de les pràctiques humanes relacionades amb la violència, la vetlla i la mort. Les coreografies d’aquest espectacle són interpretades pels ballarins: Miquel Barcelona, Helena Gispert, Martí Güell, Junyi Sun i Marc Vilajuana.

Les entrades ja es poden adquirir al web: www.lagorga.cat, al preu de 12 € per a la general, i de 6 € per a la reduïda i per a estudiants de dansa de Palamós.

La programació del festival ONADANCE 2020 es tancarà el 29 de desembre, amb “Faboo, l’encant de la imaginació”, de la Cia FabooShow. Un espectacle de dansa per a tots els públics, especialment programat per al període festiu de Nadal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat