El festival Rumb(A)Palamós enceta amb força la seva 11a edició

Divendres passat 5 de juliol, es va posar en marxa el festival de rumba catalana de la Costa Brava, Rumb(A)Palamós, que enguany celebra la seva onzena edició.

L’encarregada de donar el tret de sortida va ser la banda pròpia del festival, Rumba(nd)Palamós, que va aglutinar un públic nombrós a la plaça de Catalunya, que va ballar al ritme de les variades propostes rumberes d’aquesta formació.

El programa d’aquests concerts gratuïts continuarà durant la resta dels divendres de juliol, en diferents espais a l’aire lliure de Palamós. D’aquesta manera el dia 12 de juliol, serà el torn de la formació Carmen y María,  que a partir de les 22:30 h oferiran el seu concert a la plaça de Catalunya.

La tercera de les propostes del festival, es programa per al divendres 19 de juliol, a les 22:30 h, amb el concert que tindrà lloc al parc del Convent dels Agustins, amb el grup Pelat i Pelut.

Per segon any consecutiu, i coincidint amb el Dia Internacional de la Rumba, el festival fa una excepció als divendres, i el dimecres 24 de juliol es proposa l’activitat d’escenari obert a nous creadors i artistes locals. L’activitat serà dirigida pel músic Fonso Castillo i es durà a terme a les 20 h, a l’escenari fix del passeig del Mar.

Finalment, tancarà la programació del festival la formació Muchacho & Los Sobrinos, coneguts per ser l’herència del Rei de la Rumba, Peret, que presenten una proposta amb la rumba catalana més pura i autèntica amb el “ventilador” com a pal de paller de les seves composicions. Aquest últim concert tindrà lloc el divendres 26 de juliol, a les 22:30 h, al passeig del Mar de Palamós, i més concretament a la zona de la petanca.

El Festival Rumb(A)Palamós és organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Cultura

02/07/2024

Relacionades per entitat