El festival Rumb(A)Palamós prepara el quart concert del seu programa amb la participació de la formació “Sabor de Gracia”

La tercera edició del festival Rumb(A)Palamós segueix desplegant durant tot aquest mes de juny la seva programació de concerts gratuïts i a l’aire lliure.

En aquesta ocasió es tracta de la participació en el festival de la reconeguda formació “Sabor de Gracia”, que actuarà aquest proper divendres 22 de juliol, a les 22 h, a la plaça de Catalunya.

“Sabor de Gracia” fomenta un personalíssim estil de rumba catalana, esquitxat amb melodies pop actuals que converteixen aquest grup musical català en un dels favorits tant dels crítics especialitzats, com del públic en general.

La tercera edició del festival Rumb(A)Palamós es va iniciar el passat dia 1 de juliol amb el concert de la formació “Landry El Rumbero”. Posteriorment s’han realitzat dos concerts més, concretament la de “Bananna Beach” el dia 8, i la del grup “La Banda del Panda” el passat dia 15 de juliol. Més d’un miler de persones ja han gaudit d’aquesta primera part de la programació d’enguany d’aquest festival.

Després de la participació d’aquest proper divendres de “Sabor de Gracia”, restarà només l’actuació de la formació “Gertrudis”, que el diumenge 31 de juliol, a les 22 h i al Parc del Convent dels Agustins, tancarà la programació d’enguany del festival.

Rumb(A)Palamós ha esdevingut el primer festival de rumba catalana de la Costa Brava que, organitzat per l’Àrea de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós, té la voluntat d’ampliar l’oferta cultural d’estiu, gratuïta i a l’aire lliure, per als vilatans i visitants del municipi.

Amb els seus tres anys de vida, el festival està inclòs en la proposta de festivals de música del Patronat de Turisme Costa Brava i posiciona Palamós en l’oferta lúdica i cultural de l’estiu a Girona, amb un producte diferenciador, fresc i divertit.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat