El grup de teatre del Punt Jove Palamós presenta avui dijous el seu primer musical a La Gorga

Avui dijous 27 d’agost, a les 20 h, el teatre La Gorga de Palamós acollirà el primer espectacle musical del grup de teatre del Punt Jove Palamós, format per una vintena de joves d’entre 14 i 17 anys.

La representació ha estat idea original dels mateixos joves i, sota el títol “Robatori encreuat. El musical”, explicarà les aventures viscudes pels passatgers d’un dels creuers que fa parada al port de Palamós, el qual té exposat el diamant més valuós que es coneix. A través de coreografies, cant en directe, humor i una mica de misteri el públic anirà descobrint les causes del robatori del diamant. És una representació apta per a tots els públics.

Les localitats per a poder assistir a la representació es poden adquirir de manera anticipada a través de la pàgina www.lagorga.cat, o també avui mateix, una hora abans de l’espectacle, a la taquilla del teatre.

El grup de teatre del Punt Jove és dirigit per l’actor palamosí Àlex Brull, amb el suport de la dinamitzadora juvenil, Núria Lisbona, i va néixer ara fa 9 anys. Actualment el grup està format per una vintena de nois i noies amants del teatre i les arts escèniques que aquest estiu s’han proposat portar el seu primer musical dalt l’escenari de La Gorga.

El teatre, adaptat a les mesures de seguretat sanitària
Per tal de seguir estrictament les mesures de seguretat sanitària aplicades amb motiu de la Covid-19, el teatre La Gorga ha adoptat un seguit de mesures.

Es posa a disposició dels assistens gel hidroalcohòlic a l’entrada i sortida, es fa neteja de tot l’espai i de les butaques abans de cada activitat i es ventila de manera habitual. L’ús de la mascareta és obligatori per a tots els assistents.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat