El Grup de teatre Increixendo presenta diumenge a Palamós el seu espectacle “Dones, l’altra cara del mirall”

El proper diumenge 26 de gener, a les 18 h, el teatre La Gorga de Palamós acollirà la representació de l’espectacle “Dones, l’altra cara del mirall”, de la companyia gironina (Sant Gregori) Increixendo.

La xacra que suposa la violència de gènere
Es tracta d’un espectacle format per quatre monòlegs que giren entorn el món de la dona i on el “mirall” reflecteix la realitat més amagada en relació a aspectes socials, emocionals, afectius i de relacions personals de les seves protagonistes.

Mitjançant cadascun d’aquests monòlegs també s’intenta conscienciar al públic de la xacra que suposa la violència de gènere i de la difícil situació que viuen les dones maltractades.

L’obra presenta els monòlegs “Violació”, amb textos de Franca Rame i Dario Fo, que representarà l’actriu Gràcia Vilarnau; “El pitillo” i “La binguera”, de l’autor Rafael Mendizábal interpretats per les actrius Mònica Arnau i Maribel Torras, respectivament; i finalment “Pròleg”, escrit per Franca Rame i interpretat per Nina Prat.

“Dones, l’altra cara del mirall” compta amb la direcció de Rafel Nieto i amb l’acompanyament musical de la violinista Glòria Vila.

El preu de les localitats per a poder assistir a la representació d’aquesta obra és de 5 euros, i les localitats es podran adquirir a les taquilles del teatre La Gorga a partir d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

La representació de “Dones, l’altra cara del mirall” és una iniciativa de l’Associació de Dones del Baix Empordà amb seu al municipi de Calonge.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat