El joc lingüístic per a les biblioteques “Verbalíada”, arriba dissabte a Palamós per a realitzar la semifinal

El proper dissabte 9 de març Palamós acollirà la semifinal del concurs “Verbalíada”, que organitza el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, per mitjà del Servei de Biblioteques, amb l’objectiu d’apropar els joves de 12 a 18 anys a les biblioteques públiques de Catalunya a partir d’una activitat de joc lingüístic.

Aquest joc, ideat i dirigit per l’escriptor Màrius Serra i l’expert en jocs Oriol Comas, combina l’activitat en xarxa i la presencial a les biblioteques. Els jocs proposats al concurs tenen relació amb llibres juvenils, escriptors i biblioteques. En els jocs, els joves fan acròstics i associen i construeixen paraules durant un temps limitat i van sumant punts al seu perfil de jugador.

Les persones que hi participen han hagut d’escollir una biblioteca per a poder participar a la fase de semifinal. Un total de 328 joves inscrits al joc han triat com a referent per a participar a la semifinal la Biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós, que d’aquesta manera s’ha situat en la més sol•licitada de tota Catalunya per a la realització d’aquesta fase.

LA SEMIFINAL A PALAMÓS
La semifinal del concurs “Verbalíada” es durà a terme aquest dissabte 9 de març a les 11 h al teatre La Gorga de Palamós. Aquesta fase es basa en la realització de cinc jocs verbals eliminatoris, té una durada aproximada d’una hora i l’únic que s’ha de portar per participar-hi és un bolígraf. Un cop acabi la semifinal, els participants ja sabran si s’han classificat per a la gran final que es farà el 14 d’abril a l’Auditori de Barcelona.

Els premis que s’atorgaran al joc “Verbalíada” seran culturals. D’aquesta manera els premis aniran des de la possibilitat d’assistir a un concert amb passi de backstage, a un rodatge de sèrie televisiva, participar en un berenar amb un autor de novel•les, anar al teatre i poder visitar els actors entre bastidors, o bé estar en el tancament d’un diari.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat