El jove regatista del Club Vela Palamós Pere Pericot, nou Campió de Catalunya de la classe infantil d’Optimist

Aquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat de Catalunya d’Optimist de Grup 3 al Club Vela Blanes,amb 95 participants. Al mateix temps s’ha celebrat la 39 Edició el Trofeu Vila de Blanes d’Optimist reservat als regatistes de Grup 1 i Grup 2 de Girona.

Campió de Catalunya de G3 de la classe infantil Optimist
El Club de Vela Palamós hi ha participat amb 11 regatistes. Pere Pericot regatista del Club Vela Palamós s’ha proclamat Campió de Catalunya de G3 de la classe infantil Optimist.

Pel que fa a la resta de regatistes palamosins, han completat els pòdiums del 39 Trofeu Vila de Blanes, Nil Subirats i Marçal Costa primer i segon respectivament de la categoria C; Joan Costa, Alex Colins i Xavier Pallí, primer, segon i tercer de la categoria B, i Pol Ávila tercer de la Categoria A.

Ruben Booth i Guillem Marin han quedat en cinquena i sisena posició de la categoria B. Cal destacar també la 72a posició de Marc Palomares al Campionat de Catalunya de Grup 3, ja que es tot just la segona regata en que participa.

També cal esmentar el bons resultats de l’equip de Làser Radial & 4.7 al Gran Premi Masnou on després de tres proves els regatistes del Club de Vela Palamós Víctor Serra i Enric Planas s’han classificat quarts de les classes Radial i 4.7 respectivament i Sergi Ferres en 13 posició de la classe Radial.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat