El Jutjat de Pau de Palamós estrena avui el seu nou local al carrer d’Orient

Aquest matí el Jutjat de Pau de Palamós ha estrenat les seves noves dependències ubicades als locals municipals del carrer d’Orient, 28, 1r pis, on també hi ha l’emplaçament del Cercle Artístic de Palamós, la Fundació Vimar i els estudis de Ràdio Palamós.

Durant les darreres setmanes l’Ajuntament de Palamós ha realitzat les tasques d’adequació d’aquest espai, realitzant les divisions de despatxos i sales i ubicant els serveis de telefonia i de xarxa.

Millora de l’espai i reducció de despesa
L’espai que acollia fins avui el Jutjat de Pau, situats a l’avinguda de la Llibertat, 46, a Sant Joan, havien quedat petits i suposaven una despesa per al municipi, amb un cost d’uns 6000 € de renda a l’any.

És per tot això que l’Ajuntament de Palamós va determinar el canvi d’emplaçament d’aquest servei als locals municipals del carrer d’Orient que fins al passat mes de desembre havien acollit els Serveis Socials municipals i que a partir d’aquella data varen passar a ubicar-se a les dependències de l’Espai del Barri, al carrer de Mn. Jacint Verdaguer, 12.

Les noves dependències
El nou local de 78 m² compta amb tres espais distribuïts en una sala d’atenció al públic i administració amb 40.63 m², un despatx pel servei de secretaria del jutge i d’atenció personalitzada de 13.85 m², i la sala del jutge de Pau de 23.60 m².

Amb aquest nou emplaçament l’Ajuntament de Palamós potencia l’estalvi econòmic reduint les depeses de lloguers d’equipaments i garanteix unes adequades condicions de treball per al personal del Jutjat així com la qualitat d’atenció d’aquest servei als seus usuaris.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat