El magazín radiofònic “La tarda d’estiu” s’emetrà divendres en directe des de Palamós i per tot Catalunya a través de la Xarxa de Comunicació Local

El proper divendres 5 d’agost, Palamós serà protagonista del magazín radiofònic “La tarda d’estiu” que aquest dia visitarà el municipi situant el seu estudi mòbil al port, al costat del Museu de la Pesca.

Des d’aquest indret s’emetrà el programa en directe de les 17 a les 19 h, que es podrà seguir per tot Catalunya a través d’un total de 30 emissores locals del país.

El magazín “La tarda d’estiu” recorre el país oferint, cada tarda, un programa de ràdio en directe des d’una població diferent de la geografia catalana. Aquest espai radiofònic és realitzat i produït per la Xarxa de Comunicació Local amb la col•laboració, en aquest cas, de l’emissora municipal Ràdio Palamós.

Durant l’emissió a Palamós d’aquest espai es farà protagonista la pesca, la gastronomia o el patrimoni de la vila. Per això els presentadors del programa, els periodistes Eduard Virgili, i el palamosí Carlus Ribas, entrevistaran l’alcalde de Palamós, Lluís Puig; el director del Museu de la Pesca, Miquel Martí; la cap de la llotja, Cristina Mañas; o el Patró Major de la Confraria de Pescadors de Palamós, Francesc Benaiges.

A banda s’inclouran dos reportatges enregistrats prèviament. Un dedicat a parlar del poblat iber de Castell i el dolmen de Montagut, amb l’historiador local Gabriel Martín. L’altre aprofundirà sobre la ruta “El Palamós de Truman Capote” que el municipi ofereix per tal de donar a conèixer el pas per Palamós d’aquest escriptor nord-americà.

El programa “La tarda d’estiu” tancarà la seva visita a Palamós amb l’entrevista i l’actuació del grup musical local “Joker’s.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

15/04/2024

Relacionades per entitat