El magazín televisiu “1món.cat” s’emetrà diumenge en directe des de Palamós, apropant als espectadors la tradició pesquera de la vila

El proper diumenge 3 d’abril, Palamós i les seves tradicions marineres seran protagonistes del magazín de la Xarxa de Televisions locals “1món.cat”. El programa s’emetrà en directe de les 16 a les 18 h, i es podrà seguir per tot Catalunya a través de les televisions locals.

Des de l’Espai del Peix i el port, el programa “1món.cat” farà protagonista l’activitat i la cultura marinera amb entrevistes a pescadors, donant a conèixer receptes de cuina o bé apropant el so de l’havanera, i gràcies a la feina conjunta de TV Costa Brava i La Xarxa, en col•laboració amb l’Ajuntament de Palamós, la Confraria de Pescadors de la vila i Ports de la Generalitat.

Els presentadors del programa, Núria Cucharero i Pere Puig, parlaran del passat i del present de la pesca a Palamós amb Francesc Benaiges, patró major de la Confraria de Pescadors; Conrad Massaguer, patró de la barca Nova Gasela. També parlaran amb l’alcalde, Lluís Puig, amb el qual es farà una aproximació al turisme de creuer que arriba cada any al port palamosí.

El magazín també mostrarà la cuina del peix amb Ramon Boquera, cuiner de l’Espai del Peix, i Toni Izquierdo, del col•lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet. També hi haurà temps per visitar el Museu de la Pesca de Palamós, un racó entranyable del litoral palamosí com és S’Alguer, o d’escoltar en directe les havaneres del grup palamosí Norai.

El “1món.cat” viatja pel país els caps de setmana per viure “in situ” les festes i actes culturals que celebren els municipis, i per conèixer les seves activitats i tradicions. El programa és una producció de La Xarxa en col•laboració amb els canals locals, que s’emet en directe els dissabtes i els diumenges de 16 a 18 h per una trentena de televisions locals.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat