El Mercat Municipal de Palamós fomenta el consum responsable de productes de proximitat i de temporada

L’Associació del Mercat Municipal de Palamós organitza al municipi les activitats incloses a la campanya “Estimo el meu mercat”, que anualment impulsa a la demarcació, la Xarxa de Mercats Sedentaris gironins amb el suport de la Diputació de Girona, en el marc de la Setmana Internacional dels Mercats.

Aquesta proposta compta amb la col•laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica-Mercats de l’Ajuntament de Palamós, i té lloc des d’avui dilluns 17 i fins diumenge 30 de maig, amb l’objectiu de seguir posant en valor la funció dels mercats com espai de trobada, promocionant la qualitat dels seus productes de proximitat, frescos i de temporada.

Durant tota la setmana cada parada del Mercat Municipal de Palamós recomanarà als clients tres productes de la seva especialitat mitjançant uns distintius i seguint criteris de sostenibilitat, proximitat, responsabilitat i qualitat. Cada dia s’aniran canviant els articles recomanats, per tal que el públic pugui conèixer les qualitats i la gran varietat de productes que pot trobar al mercat.

El Mercat Municipal de Palamós el formen actualment 27 parades i locals (peixateries, carnisseries, verduleries-fruiteries, fleques, pesca salada, llegums cuits, menjar per emportar, pasta fresca, fruits secs, vins i licors, selecció de tes i infusions, servei de bar, etc). Després del Mercat del Lleó, a Girona, el mercat de Palamós és el que compta amb una oferta més àmplia i variada de les comarques gironines.

Entorn del mercat cobert també cal sumar-hi el mercat de fruites i verdures, amb més de 40 parades ambulants i una oferta molt àmplia i amb la presència de productors de la comarca, fomentant la compra km 0.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp