El Mercat Municipal de Palamós tornarà a obrir demà després de la finalització de les obres d’adequació i millora que s’han realitzat a l’edifici

Demà divendres, 20 de març, el Mercat Municipal de Palamós tornarà a obrir les seves portes després de la finalització del període d’obres d’adequació i millora que durant les darreres sis setmanes l’han mantingut tancat al públic.

Les parades que demà s’obrin seran únicament de venda d’alimentació, els titulars de les quals caldrà que prenguin les mesures sanitàries de protecció necessàries, seguint la normativa de l’estat d’alerta que està en vigència actualment.

El projecte realitzat ha permès l’arranjament de les instal•lacions elèctriques, d’aire condicionat o de sanejament de l’edifici. També el pintat les zones comunes interiors i de la façana de l’edifici, on també s’han renovat els vinils exteriors, que van ser instal•lats l’any 2011 i que amb el temps s’havien anat deteriorant. Una de les millores més destacades del projecte ha estat la renovació del paviment interior, concretament dels passadissos i les zones comunes de la planta baixa.

També s’ha inclòs l’adequació dels sistemes contra incendis, i la instal•lació d’una vàlvula en la connexió del clavegueram pel carrer de Josep Joan, mitjançant la qual s’evita el retorn de l’aigua. Aquestes obres han tingut un cost de 102.774 euros + IVA.

El Mercat Municipal, trenta anys de funcionament i mirant el futur
Aquest equipament compta amb trenta anys de funcionament, i malgrat les millores realitzades durant tot aquest temps, es feia del tot necessari realitzar ara aquestes obres d’adequació i millora, mitjançant les quals superar amb garanties el període de cinc anys previstos abans de la realització de la remodelació integral o la nova construcció del futur Mercat Municipal cobert de Palamós.

Aquest quinquenni ha de permetre repensar el nou Mercat cobert de Palamós, considerant si li cal una reforma integral a l’actual edifici o bé si és més convenient fer-ne un de nou.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat