El mes que ve Palamós estrenarà un nou aparcament públic a Sant Joan amb capacitat per a un centenar de cotxes

L’Ajuntament de Palamós ha iniciat els treballs d’adequació d’uns terrenys situats a Sant Joan i utilitzats antigament com a horts, per a la seva reconversió en aparcament públic gratuït.

Es tracta concretament d’un solar de 3.110 m2 ubicat entre l’avinguda d’Àngel Guimerà i el carrer Riera, molt a prop de l’escola Vila-romà, que permetrà l’estacionament de fins a un centenar de vehicles, principalment dels veïns d’aquest sector i dels usuaris de l’escola Vila-romà i del Centre Cívic-Aula d’Aprenentatge, ubicats a només uns cent metres d’aquest nou equipament.

L’Ajuntament de Palamós ha llogat aquests terrenys amb l’objectiu de poder resoldre la demanda d’estacionament que hi ha en aquest àmbit molt proper també al nucli antic de Sant Joan, on es prioritza el pas de vianants i en conseqüència es prohibeix l’estacionament de vehicles.

Les obres del nou aparcament preveuen el reomplert del terreny i millora de la pavimentació, per tal de garantir el desaiguat dels terrenys i una major durabilitat del paviment, així com la instal•lació de senyalització viària i de quatre punts de llum amb vuit focus per a la il•luminació nocturna d’aquest equipament.

Es preveu que les tasques d’adequació dels terrenys es complementin abans de final d’aquest mes de juny, amb l’objectiu de poder tenir operatiu el nou aparcament durant la primera setmana de juliol. Les obres són a càrrec d’una empresa especialitzada i el seu cost és de 20.840,57 €.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat