El municipi de Palamós ret un nou homenatge a l’atleta local Adel Mechaal amb motiu de la realització del popular Cros Atlètic

Aquest matí s’ha dut a terme la 23a edició del Cros Atlètic Vila de Palamós, que, cada mes de novembre, té lloc al passeig del Mar. Aquesta cursa esdevé l’única prova esportiva escolar d’aquestes característiques a les comarques gironines, que compta amb la participació de més de 1.700 alumnes de tots els col•legis de la vila, amb edats d’entre 5 i 17 anys.

Enguany aquesta cursa ha tingut un clar protagonista, l’esportista palamosí Adel Mechaal, al qual se li ha dedicat la prova que a partir d’enguany rep el nom de Cros Atlètic Vila de Palamós “1a edició Cros Escolar Adel Mechaal”.

Amb aquesta distinció Palamós reconeix un cop més els mèrits esportius de Mechaal dedicant-li aquesta destacada prova esportiva escolar en la qual el jove atleta local va competir dels 5 als 16 anys.

La 23a edició del cros escolar s’ha disputat aquest matí i ha comptat amb la presència de Mechaal. L’atleta local ha rebut de mans de l’alcalde de la vila i del regidor d’Esports, una placa commemorativa d’homenatge que Adel Mechaal ha agraït, aprofitant el seu parlament per esperonar a tots els joves presents a seguir l’activitat esportiva i a fomentar-ne la pràctica.

Adel Mechaal, ambaixador de la vila i exemple per als joves
La brillant progressió esportiva realitzada per Adel Mechaal, campió d’Espanya en diverses categories, amb èxits esportius europeus i participant en els jocs olímpics, el fa clar ambaixador de la vila i exemple per als joves del municipi, fomentant en aquesta trajectòria d’èxits valors tan importants com el de la constància, el sacrifici o l’esforç.

L’any passat Adel Mechaal es va proclamar campió d’Espanya absolut de 1.500 i 5.000 m.ll a l’aire lliure i de 1.500 i 3.000 m.ll en pista coberta; va aconseguir el 3r lloc al campionat d’Europa de cros, i el 13è en la prova dels 1.500 m del campionat del món a l’aire lliure de Pequín.

Aquest any se li ha sumat al palmarès la medalla d’argent als campionats d’Europa d’atletisme a l’aire lliure en la prova dels 5.000 m, culminant els èxits amb la seva participació en les proves de 1.500 i 5.000 m.ll en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, essent el primer atleta palamosí en participar en la fita olímpica.

Reconeixements de la vila a l’Adel Mechaal
En els darrers anys han estat diversos els actes de reconeixement que l’Ajuntament de Palamós i el municipi en general li han dedicat a Adel Mechaal, amb el nomenament com a pregoner de la Festa Major de la vila, l’organització de recepcions oficials d’homenatge a l’Ajuntament, o bé guardonant-lo en la passada edició de la Gala de l’Esport Palamosí que va tenir lloc el passat mes de juny al teatre La Gorga.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp