El Museu de la Pesca activa una plataforma de venda d’entrades online, coincidint amb la reobertura d’activitats

El Museu de la Pesca, a Palamós, segueix apostant per la digitalització dels seus serveis, aplicant progressivament totes aquelles mesures que facin més còmode l’accés a aquest equipament i a les seves activitats, de visitants i usuaris.

En aquesta línia el Museu palamosí posa en funcionament partir d’avui, una plataforma electrònica de venda d’entrades online, que permet adquirir entrades, fer reserves, així com el pagament d’activitats, per internet.

A través de l’enllaç tickets.museudelapesca.org es pot reservar i pagar de forma ràpida, àgil, còmode i segura, des de les entrades a l’exposició permanent, reservant per tant el dia i hora més adient per al visitant; com també assegurar la participació en les activitats regulars, com les visites a la subhasta del peix o als show-cookings de l’Espai del Peix. Mitjançant aquest tecnologia també es permet fer la reserva de places per activitats gratuïtes, com les visites mensuals al Castell de Sant Esteve de Mar, o les visites a les Barques del peix.

Les persones que utilitzin aquest sistema podran pagar l’entrada amb targeta de crèdit o dèbit. Cada entrada es podrà imprimir o descarregar en el mateix mòbil. El nou sistema de compra online, no substituirà la venda d’entrades al mateix Museu de la Pesca, que se seguirà oferint com fins ara.

Aquest projecte ha estat possible gràcies al suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

Reobertura d’activitats
El Museu de la Pesca posa en marxa aquest sistema de venda d’entrades online, coincidint amb la reobertura de les activitats que havien quedat aturades a causa de les restriccions aplicades per la Generalitat, per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19. A partir d’aquesta setmana es tornen a posar en marxa progressivament, activitats com la visita guiada a la Subhasta del Peix, al Castell de Sant Esteve de Mar i les Barques del Peix, o bé el Show-cooking a l’Espai del Peix.

La visita guiada a la Subhasta del Peix es reprèn amb una programació que tindrà lloc cada divendres en tres sessions, 16:30 h, 17:00 h i 17:30 h. Com la resta de les activitats, aquesta també té l’aforament limitat. El preu per a poder participar-hi és d’1,50 € per persona.

El Museu de la Pesca va estrenar, el setembre passat, la primera audioguia que a Catalunya s’incorpora a la visita d’una llotja, que el Museu posa gratuïtament a disposició de tot el públic que fa la visita guiada a la Subhasta del Peix. El sistema està adaptat a les mesures Covid i es basa en targetes reciclables que inclouen el QR mitjançant el qual es permet activar en el telèfon mòbil, el programa per seguir, en un total de quatre idiomes diferents, i amb llenguatge de signes, les diverses informacions de la visita.

Dins les activitats que el Museu de la Pesca torna a reprendre de nou aquesta setmana, amb aforament limitat, cal destacar també el Show-cooking a l’Espai del Peix, que es durà a terme cada dissabte a les 13 h, amb una durada per sessió de dues hores. El preu per persona és de 20 €.

Visites gratuïtes, amb reserva d’entrada
Les propostes del Museu de la Pesca inclouen activitats gratuïtes mensuals, però per a les quals també cal fer reserva d’entrada i que també estan sotmeses a un nombre màxim d’aforament.

En aquest apartat es reprèn el dissabte 13 de març, la visita guiada a les Barques del Peix, concretament a la teranyina Estrella Polar i a la barca d’arrossegament Gacela, que esdevenen l’exposició flotant del museu palamosí. Aquesta visita té una durada d’una hora.

La visita guiada que es realitza al Museu de la Pesca, amb una durada d’una hora, tindrà lloc aquest mes el dissabte 20 de març, a les 17 h.

Finalment la visita guiada al Castell de Sant Esteve de Mar (La Fosca) es durà a terme el diumenge 28 de març, a les 12 h. La visita al Castell de Sant Esteve també té una durada d’una hora.

Cal recordar que cada primer diumenge de mes, el Museu de la Pesca ofereix jornada de portes obertes a les seves instal•lacions. Una activitat que el Museu palamosí ha ampliat a tots els diumenges del mes, mentre s’apliqui la restricció de la mobilitat de les persones a l’àmbit comarcal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp