El Museu de la Pesca i l’Oficina de Turisme de Palamós revaliden un any més el distintiu del Pla de Qualitat Turística en Destinació

El Museu de la Pesca i l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Palamós han obtingut, un any més, el Pla de Qualitat Turística en Destinació. El distintiu que ho certificarà al llarg d’aquest any 2022, s’ha lliurat avui dimecres (30/03/22) en el decurs d’un acte celebrat al parador d’Aiguablava, a Begur.

En nom de l’Ajuntament de Palamós, la regidora de Turisme i Cultura, Núria Botellé, ha recollit aquestes distincions de mans del president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro; i del vicepresident primer i conseller de Promoció Econòmica i Turisme, Xavier Dilmé

Reconeixement a una bona gestió
Els criteris avaluats pels quals s’han atorgat aquests distintius a aquests dos serveis municipals, han estat diversos, destacant entre altres la bona gestió de recursos humans, materials i externs; l’organització i coordinació del servei; la informació i comercialització del producte; l’elevada satisfacció del client; les infraestructures, equips i instal•lacions; i l’acurada gestió mediambiental.

Un cop valorats el funcionament i execució de tots aquests paràmetres, el Museu de la Pesca i l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Palamós han renovat un any més aquesta certificació i, un cop més, amb un alt nivell de qualificació.

Pla de Qualitat Turística en Destinació
El Pla de Qualitat turística en Destinació, és un projecte impulsat pel Consell Comarcal del Baix Empordà en col•laboració amb el Sistema Integral de Calidad Turistica en Destinación (SICTEC), que està promogut per la secretaria de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias.

Identificat físicament amb un distintiu, el Pla de Qualitat en Destinació valora la gestió global de la qualitat en servei, planificació, organització i oferta que gestionen administracions, empreses i serveis de l’àmbit turístic, certificant i garantint aquesta qualitat i proporcionant dades objectives als agents de la destinació per tal de millorar el seu servei.

El Pla de Qualitat en Destinació es gestiona a través de la comissió turística del Baix Empordà que s’integra per part de la comissió política, la comissió tècnica i la taula de Qualitat. La implantació d’aquest Pla es fa amb el manual de bones pràctiques que se certifica anualment.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp