El Museu de la Pesca mostra l’obra del pintor palamosí Joaquim Comes dedicada als colors dels paisatges mariners

Demà dijous 21 de juny, a les 19 h, la sala d’exposicions temporals del Museu de la Pesca, acollirà l’acte d’inauguració de l’exposició “La mar de colors” de l’artista palamosí Joaquim Comes.

Aquesta mostra artística de Comes, que ha estat la guanyadora de la convocatòria d’exposicions temporals de 2012 del Museu de la Pesca, presenta un conjunt de sis olis de gran format i dotze aquarel•les on el visitant podrà contemplar des de paisatges propers, racons de Palamós, barques arribant a port, fins a composicions amb espècies d’animals marins. La pintura de Joaquim Comes es caracteritza per la força del color amb una composició i una atmosfera que captiva l’ull.

La mostra pictòrica “La mar de colors” es podrà visitar a sala d’exposicions temporals del Museu de la Pesca (moll pesquer s/n) fins al 23 de setembre, de dilluns a diumenge de 10 a 21 h.

L’ARTISTA JOAQUIM COMES
Joaquim Comes (Palamós 1948), cursa estudis a l’Escola d’Arts i Oficis Artístics de Barcelona i de Belles Arts. En l’època de la seva formació fa diversos viatges d’estudis per tots els grans museus d’Europa. De les nombroses mencions i premis destaquem: primer premi medalla d’or de dibuix Vila de Palamós, 1970, primer premi oli Vila de Palamós, 1974, 1990 i 1992, primer premi oli arts plàstiques Les Escaldes. Andorra, 1983, primer premi aquarel•la Grand Prix des Arts Plastics du Val d’Or. França, 1974.

EXPOSICIONS ARTÍSTIQUES TEMPORALS
L’exposició de Joaquim Comes esdevé la mostra guanyadora de la darrera convocatòria de les Exposicions Artístiques Temporals impulsada a finals de 2008 pel Museu de la Pesca amb l’objectiu de convertir-se en plataforma artística i fomentar la creació d’art relacionat amb el món de la mar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat