El Museu de la Pesca obre una nova convocatòria per a participar en les Exposicions Artístiques Temporals relacionades amb el món de la mar

El Museu de la Pesca ha obert la nova convocatòria de les Exposicions Artístiques Temporals per tal de rebre propostes d’artistes visuals i plàstics que vulguin exposar la seva obra a la sala d’exposicions temporals d’aquest equipament cultural.

Seguint la dinàmica de les darreres convocatòries, les propostes que es presentin, i sempre amb relació amb el món de la mar, seran valorades per una comissió i l’escollida s’inclourà en el programa d’exposicions temporals del Museu de la Pesca per a poder ser mostrada durant el darrer trimestre d’aquest any 2016.

Termini i requisits
El termini per a poder presentar les propostes s’allargarà fins al 15 de setembre de 2016.

Les propostes artístiques que optin per a poder ser exposades al Museu de la Pesca, s’hauran de presentar a la seu del museu palamosí (moll pesquer s/n museudelapesca@palamos.cat) en un dossier, de màxim 30 fulls en format A-4, en paper o en suport digital, on s’inclogui el CV de l’artista i una proposta de l’obra a exposar al Museu de la Pesca.

La comissió que farà la valoració està formada pel regidor de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós, el director del Museu de la Pesca, el president del Cercle Artístic de Palamós, un professor d’Història de l’Art de la Universitat de Girona, dues tècniques del Museu de la Pesca i una tècnica de l’Àrea de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós.

Durant el mes de setembre es reunirà la comissió i emetrà una resolució. Per a més informació cal adreçar-se a les oficines del Museu de la Pesca, telèfon 972 60 12 44.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat