El Museu de la Pesca organitza la darrera visita al submarí Ictineu 3

El pròxim dissabte 29 d’octubre, el Museu de la Pesca de Palamós durà a terme la segona i darrera visita guiada al submarí Ictineu 3, que durant aquests dies és al port de Palamós, juntament amb el vaixell d’arqueologia subaquàtica Thetis, amb motiu d’una campanya de prospecció arqueològica que té lloc al litoral palamosí.

El passat dissabte va tenir lloc la primera d’aquestes visites i va comptar, malgrat la pluja, amb la participació d’unes quaranta persones.

La visita guiada d’aquest dissabte s’iniciarà a les 12.30 h al Museu de la Pesca (port pesquer s/n) i permetrà conèixer de primera mà aquest enginy, mostrant als participants tot el seu equipament i les funcions que pot realitzar.

Aquesta activitat es complementarà amb la projecció prèvia al museu d’imatges submarines enregistrades durant les immersions de l’Ictineu 3, així com amb la visita al vaixell d’arqueologia subaquàtica Thetis que dóna suport al submarí durant la campanya de prospecció que fins a finals d’aquest mes estan realitzant aquests dos vaixells al litoral de Palamós i, principalment, entorn de les illes Formigues.

La possibilitat de poder realitzar aquesta visita guiada, totalment gratuïta, és oberta a tothom tenint en compte però que hi ha un aforament màxim de 60 places.

L’Ictineu 3 ha estat dissenyat íntegrament a Catalunya, té la possibilitat de submergir-se fins a 1.200 metres de profunditat, pot transportar tres tripulants i té, en les seves bateries, un dels elements més destacables del seu disseny, amb una gran autonomia de treball que pot superar les 10 hores.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp