El Museu de la Pesca presenta el conte infantil “l’Anna parla amb els peixos” inspirat en els fons marins de cala Margarida, a Palamós

Demà dimecres 7 d’agost, a les 20 h, tindrà lloc al Museu de la Pesca, a Palamós, la presentació del conte infantil, “l’Anna parla amb els peixos”, del qual és autor l’il•lustrador Magí Marcé, i que ha comptat amb la col•laboració en l’edició del propi Museu de la Pesca.

Una crida als joves per estimar el mar
El llibre vol ser una crida als joves lectors per estimar el mar i els seus habitants. Per això, l’Anna, la protagonista de l’obra, proposa fer un recorregut pel fons del mar per a conèixer la diversitat de peixos que hi habiten i per a descobrir els secrets que amaga una fascinant vida marina inspirada en els fons marins de cala Margarida, a Palamós.

Precisament en aquest destacat espai litoral del municipi de platja de còdols i d’edificacions d’estil mediterrani, l’autor del llibre hi fa estades de manera sovintejada i, aquestes, han estat referent alhora de crear el personatge del conte i la seva història.

Aquesta publicació infantil té una clara vocació pedagògica i divulgativa, i inclou un ampli material didàctic que permet identificar i familiaritzar-se amb les espècies marines, aprendre’n el nom, així com les seves principals característiques.

Taller infantil per aprendre a dibuixar peixos
En paral•lel a la presentació del llibre “l’Anna parla amb els peixos”, i a partir de les 19.30 h, el Museu de la Pesca organitzarà un taller infantil per aprendre a dibuixar peixos, a càrrec de l’autor del llibre i il•lustrador Magí Marcé, i dirigit a nens d’entre 4 i 11 anys.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat