El Museu de la Pesca rep la visita d’una delegació de Cap Verd, interessada a conèixer l’exemple del municipi en l’activitat turística i cultural vinculada a la pesca

Palamós ha rebut aquest mes de maig l’estada d’una delegació tècnica de la república de Cap Verd, interessada a conèixer l’exemple del municipi en l’activitat turística i cultural vinculada a la pesca, i més concretament per conèixer els projectes que s’impulsen des del Museu de la Pesca i l’Espai del Peix.

Es tracta d’una delegació de l’Institut de Turisme de Cap Verd (ITCV) encapçalada per la directora del Consell Directiu de l’Institut de Turisme d’aquest país, acompanyada de la coordinadora i el coordinador de l’ITCV, de la regió centre i de la regió nord, respectivament.

Durant l’estada a Palamós els representants de Cap Verd van visitar el Museu de la Pesca i l’Espai del Peix, on van ser rebuts pel director d’aquests equipaments, Miquel Martí, i de la tècnica d’educació i acció cultural, Glòria Ñaco, els quals els varen poder donar a conèixer aquests projectes que posen en valor l’activitat pesquera i el foment del patrimoni marítim.

Els representants de Cap Verd varen estar molt interessats a continuar la relació amb el Museu de la Pesca amb l’interès de poder concretar futurs assessoraments i col•laboracions.

La visita a Palamós de la delegació de la república de Cap Verd va ser coordinada per l’assessoria del sector del turisme, Touristchek, i es va complementar amb visites a la ciutat de Barcelona i altres punts d’interès turístic de Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

20/02/2024

Relacionades per entitat