El “Nadal Jove” a Palamós obrirà portes a la nau polivalent dels “50 metres” a partir de dilluns

El proper dilluns 28 de desembre Palamós posarà en marxa una nova edició del “Nadal Jove”, organitzant tot un seguit d’activitats lúdiques per a poder realitzar durant el període festiu nadalenc i adreçades a tots els infants i joves del municipi, motivant la participació activa d’aquest col•lectiu i fomentant el coneixement i l’intercanvi entre els més joves.

Un ampli ventall de propostes
Aquesta activitat és iniciativa del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós mitjançant el Punt Jove, que oferirà un ampli programa de propostes lúdiques pensades especialment per als més joves.

Un any més la nau polivalent dels “50 metres” acollirà el gruix de les propostes del “Nadal Jove”. Les activitats previstes tindran lloc els dies 28, 29 i 30 de desembre i el 2 i 3 de gener, de les 17 a les 20 h.

D’aquesta manera aquest equipament municipal situat a la plaça del Suro oferirà als infants i joves, tallers artístics amb materials reciclats, tallers de música, de manualitats, de confecció de polseres, de maquillatge, taller d’estels, de break dance, animació infantil, pallassos o malabars.

També s’hi ubicarà un circuit d’aventura que estarà integrat per una tirolina, un circuit de circulació viària a càrrec de la Policia Local de Palamós i una àrea infantil amb inflables i llits elàstics. El preu per als usuaris de les activitats incloses al circuit d’aventura serà de 3 €.

Els dies 2 i 3 de gener s’organitzarà un torneig dels videojocs Super Smash Bros i del campionat Fifa15, amb premis per als primers classificats.

Per a poder realitza tot aquest seguit d’activitats l’organització del “Nadal Jove’15” compta amb la col•laboració de les entitats locals: Palamós Tecnofan, Aula Musical la Vila de Palamós, Agrupament Escolta Palamosí, Ampa de l’escola Vedruna Palamós, Policia Local de Palamós i Clara Centenera.

Altres activitats del Nadal Jove
L’oferta lúdica del Nadal Jove que organitza el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós a la nau polivalent dels “50 metres”, es complementarà amb altres activitats.

Dins aquestes propostes cal destacar que demà dijous 24 de desembre serà el torn pel tradicional caga Tió, a càrrec de la companyia infantil Fefe i Cia, i que tindrà lloc a la plaça dels Arbres, a partir de les 17 h.

Mercat solidari de les entitats joves de Palamós
Finalment cal destacar la incorporació enguany del 1r Mercat Jove Solidari obert a la participació de totes les entitats i associacions del municipi i que tindrà lloc el dissabte 2 de gener, a la plaça del Suro, just davant la nau polivalent dels “50 metres”.

El Mercat Jove Solidari es realitzarà de les 17 a les 20 h amb l’objectiu de recaptar fons per a poder fer realitat alguns dels projectes que gestionen aquestes entitats locals.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat