El nou contracte de la Deixalleria Municipal de Palamós entrarà en vigor el proper dilluns

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós farà efectiu aquest proper dilluns 11 de gener el nou contracte de la gestió de la Deixalleria Municipal, a càrrec de l’empresa adjudicatària Urbaser, SA.

Coincidint amb el nou contracte s’apliquen un seguit de noves mesures entre les quals destaca la millora de l’atenció al públic, el control d’accés dels usuaris, i la reducció de l’horari d’obertura de la instal·lació de la deixalleria.

Per a la millora de l’atenció al públic, els treballadors de la deixalleria rebran una formació específica centrada en tècniques d’atenció a l’usuari. Paral·lelament, l’Ajuntament de Palamós, mitjançant una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya, desenvoluparà una millora informàtica per a poder atendre als usuaris a peu de la instal·lació i així millorar també el control de la informació sobre els residus dipositats.

El nou horari de la Deixalleria Municipal, que entrarà en vigor a partir del proper dilluns 11 de gener, serà de dilluns a divendres, de 8.30 a 13 h i de 15 a 17 h, i els dissabtes de 8.30 a 13 h. Els dissabtes a la tarda i els diumenges la instal·lació romandrà tancada. En aquest nou contracte es redueix també la presència de personal passant de dues persones als matins i una a les tardes, a una sola persona durant tot el dia.

Per tal de garantir una bona gestió del residu a la deixalleria es fiscalitzarà els tipus de deixalles que aporten els usuaris, les quantitats i en quin contenidor es dipositen. D’aquesta manera també s’intentarà aconseguir la reducció dels costos de gestió d’aquests residus.

Com a novetat destaca també la instal·lació d’un sistema d’alarmes i càmeres de videovigilància a l’interior de la Deixalleria Municipal per tal de poder combatre els actes vandàlics que han tingut lloc darrerament quan la instal·lació roman tancada al públic. Aquesta actuació també es du a terme gràcies a la subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya.

Les instal·lacions de la Deixalleria Municipal de Palamós romandran tancades aquest dissabte 9 i diumenge 10 de gener per a la realització de tasques de neteja i manteniment, i es tornarà a obrir l’endemà dilluns amb el nou horari.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

20/02/2024

Relacionades per entitat