El nou programa “Des-connecta amb el Museu de la Pesca”, arrenca amb la primera sessió de “L’Art&Vi”

El Museu de la Pesca ha posat en marxa enguany el nou programa “Des-connecta amb el Museu de la Pesca”, mitjançant el qual es proposa al públic interessat que hi participi per gaudir d’aquesta iniciativa cultural i gastronòmica en un indret tan especial com és l’Espai del Peix (ubicat damunt l’edifici de la llotja del port pesquer de Palamós) i poder desconnectar del seu dia a dia.

L’estrena del programa va tenir lloc el passat dissabte 20 de gener, amb la primera sessió de “L’Art&Vi”, que juntament amb les “Degustacions Literàries”, són les dues activitats que s’inclouen dins aquesta proposta de “desconnexió”.

 Una vintena de persones varen participar, dissabte passat, de la posada en marxa d’aquesta activitat, mitjançant la qual es transmeten els valors de la mar i de la pesca a través de l’art, i on el públic assistent, assessorats per Lluís Rodríguez, artista i exarmador d’una de les barques de pesca del port de Palamós, pot iniciar-se a l’art de la pintura mentre es degusten vins de la zona.

Aquest any “L’Art&Vi” continuarà amb dues sessions més, la segona tindrà lloc 24 de febrer, i la tercera i darrera el 23 de març, totes elles de 17 a 19 h a l’Espai del Peix.

“Degustacions Literàries”, amb l’escriptora Regina Rodríguez i el xef Quim Casellas

L’altra activitat que s’inclou en el programa “Des-connecta amb el Museu de la Pesca”, es durà a terme a l’Espai del Peix un cop cada de trimestre, amb la primera sessió el dia 23 de febrer, a les 19 h.

Amb el nom de “Degustacions Literàries”, té per objectiu combinar la literatura amb la gastronomia, impulsant una manera de desconnectar fent allò que més agrada i, a la vegada, un mètode per connectar amb el Museu a través de la literatura i la gastronomia.

Els participants d’aquesta proposta podran fer degustació de cuina marinera gaudint de la conversa amb autors de llibres, obres de teatre o poesia, escollits  especialment per a cada sessió.

La primera edició de les “Degustacions Literàries” tindrà com a escriptora convidada a Regina Rodríguez Sirvent, autora del llibre “Les Calces al Sol”, que ja compta amb 15 edicions i més de 30.000 exemplars venuts; mentre que l’elaboració de les propostes culinàries d’aquesta sessió aniran a càrrec del prestigiós xef, estrella Michelin, Quim Casellas.

Les entrades per a poder participar de qualsevol de les dues activitats incloses en el programa “Des-connecta amb el Museu de la Pesca”, es poden adquirir mitjançant el web: www.museudelapesca.org, o bé directament a la botiga del Museu de la Pesca, ubicat al port pesquer de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Patrimoni

18/07/2024

Relacionades per entitat