El Palamós CF i CF Global Palamós, presenten l’acord de filiació que uneix les dues entitats esportives i que permetrà enfortir el futbol base local

Les entitats esportives Palamós CF i CF Global Palamós, han signat aquest matí (17/05/22) el seu acord de filiació. L’acte ha tingut lloc a l’Ajuntament de Palamós i ha comptat amb la presència del president del Palamós CF, Antoni Heras; i el vicepresident del CF Global Palamós, Àngel Martínez; acompanyats per l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palamós, Joan Barba.

El conveni establert permet enfortir el futbol base local unint els dos clubs, malgrat que cadascun conservarà la seva activitat de manera individualitzada.

D’aquesta manera el CF Global Palamós passarà a ser el futbol base de referència del Palamós CF, després que la Fundació Esportiva Palamós (entitat afiliada al Palamós CF) hagi deixat de fer aquesta activitat esportiva.

Amb aquest acord el CF Global Palamós esdevé club filial del Palamós CF per les properes tres temporades, a comptar de l’1 de juliol de 2022 i fins al 30 de juny de 2025, unint tots els equips de futbol base sota una sola estructura. L’objectiu és el de reforçar les dues entitats, impulsant l’esport del futbol base, amb uns colors compartits i rendibilitzant els diversos equipaments esportius que el municipi posa a la seva disposició.

El conveni de filiació signat inclou també la creació d’una comissió tècnic-esportiva, que es responsabilitzarà de fer el seguiment de l’acord i que estarà integrada per un membre de la junta directiva i el director esportiu i/o el membre de junta que gestioni la part esportiva del Palamós CF; un membre de la junta directiva i el coordinador de futbol base del CF Global Palamós; així com pel tècnic de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palamós.

Mitjançant aquest òrgan es farà també la gestió del torneig de futbol base i es proposaran aquelles accions que permetin continuar impulsant el futbol local amb visió de futur.

A banda la comissió definirà el disseny de l’equipació de partit de tots els equips de futbol base i escollirà entre les dues entitats un proveïdor conjunt que pugui subministrar aquest equipament, tenint en compte les empreses locals d’aquest àmbit.

El Palamós CF, fundat l’any 1898 és el club de futbol degà de Catalunya. Actualment, el seu equip milita a primera catalana grup 1 de la Federació Catalana de Futbol, i disputa els seus encontres en l’Estadi Municipal de Futbol Palamós Costa Brava.

CF Global Palamós, va ser fundat el 2009 i compta amb 149 futbolistes i un total de 12 equips: 1 escoleta, 2 prebenjamins, 2 benjamins, 3 alevins, 1 infantil, 1 Cadet, i 2 Juvenils. Els equips d’escoleta, prebenjamins i benjamins juguen a les lligues que organitza el consell esportiu del Baix Empordà. Els alevins, infantils, cadets i juvenils ho fan a les lligues que organitza la Federació Catalana de Futbol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat